Bakım İçin Filtreleri ve Yağı Nerden Alabilirim

İsim
Kadir
Araç
VW GOLF 7 1.6 TDİ 2017
Merhaba arkadaşlar.
VW Golf 1.6 TDI 2016 Model dizel aracımın bakım zaman yaklaşıyor. Sanayiye götüreceğim için yağ ve filtre tedarik etmek istiyorum. "Liqui Moly 4200 5w 30 Motor Yağı" ve "Mann" marka filtreleri İzmir'de bulabileceğim, güvenilir ve önerebileceğiniz bir yer var mı? İlaveten araç 120 bini de geçti, ek olarak şunu da yaptır diyeceğiniz bir bakım var mı? Şimdiden çok teşekkürler cevaplar için.

Bende liqui moly kullaniyorum kaliteli yag ayni araca sahibiz 2016 ben Filtreleri filtron marka aldim manni üreten firma filtronu da üretiyor bilgin olsun kaliteli filtredir manna cok para verme bence.Hatta istanbulda ben de iyi usta ariyorum tavsiye eden varsa memnun olurum

Ek olarak araciniz 120 bin olmussa triger v kayisi devirdaim mutlaka baktirin.Sogutma suyu onemli dikkat.Disk balata kendini belli eder zaten.Oksijen sensorunu usta cikarip temizlesin ama dandik bir yerse hic soyleme bile kendin yap. Bakimi yaptirirken karter tapasini sokup yagi bosaltirken damlalar kesilse dahi karter dibinde 200 ml kadar yag biriktinsi kaliyor yakin olan kulaktan civatalari söktür motoru biraz öne dogru ittir o icinde kalan yagda aksin.Bunu niye soyluyorum bildigim kadariyla bizim arabalar 4.7 lt yag aliyor ama herkes 5 litre koyuyor onceki bakimdan da kalan 200 ml uzerine her bakimda 5 litre koyulursa standartin cok ustune yag motor icinde oluyor ve motor yoruluyor keceleri patlatirsin bence boyle yaptir ama bunlari soylediginde ustalar bilmislik tasliyor ben makine muhendisiyim dayi ver anahtari ben yapayim sen yorulma de bi kendilerine geliyorlar.Bunu niye soyluyorum adam gozumun onunde yedek su deposunu acip musluk suyu dolduruyodu bakimin sonuna dogru ilgilendik mesaji vermektir bu bunlari da yeme hersey dogru yapilmiyor sanayide arabalar milli servettir arabani koru dostum hic ayip degil cekinme

Merhaba arkadaşlar.
VW Golf 1.6 TDI 2016 Model dizel aracımın bakım zaman yaklaşıyor. Sanayiye götüreceğim için yağ ve filtre tedarik etmek istiyorum. "Liqui Moly 4200 5w 30 Motor Yağı" ve "Mann" marka filtreleri İzmir'de bulabileceğim, güvenilir ve önerebileceğiniz bir yer var mı? İlaveten araç 120 bini de geçti, ek olarak şunu da yaptır diyeceğiniz bir bakım var mı? Şimdiden çok teşekkürler cevaplar için.
Aracım 1.6tdi leon ben alpay oto servisten yağ hariç 18500 fiyat aldım yağı kendim egemottan toptec 4200 alıp götüreceğim.

Bakıma:
SKF TRIGER SETİ( GERGİ KAYIŞ DEVIRDAIM)
HAVA YAĞ YAKIT POLEN FİLTRE GRUBU
SHELL MARKA G12 ANTRİFİZ VE SAF SU

FILTRON VEYA MANN KULLANİYORLARMIŞ FİLTRE GRUBU İÇİN

Aracım 1.6tdi leon ben alpay oto servisten yağ hariç 18500 fiyat aldım yağı kendim egemottan toptec 4200 alıp götüreceğim.

Bakıma:

Antifriz g13 olması gerek diye biliyorum

Bakıma:

Merhaba 18500 yetkili servis fiyati mi

Geri