@deny lokma setleri tek başına 5-6 bin lira, filtre sökmek için çok önermesemde ben bazen Renault aracımda metal filtreyi tornavida ile delip kerpetenle ve karga burunla çeviriyorum tabii yenisini takacaksam,çok mantıklı mı hayır değil ama oluyor böylede orta hallide çözüm bol

sizin arabada eski zaten bence bu şekilde yapabilirsiniz,altınada bir kova veya bez koyun akan yağı tutması için,aparata bence ihtiyaç yok isterseniz de 300 TL ye kemerlisi var ve üstteki yoruma katılıyorum Shell mantıklı,kendin bakım yapmak mantıklı ve güzel gelsede maddi olarak tek seferde 2-3 bakım parasını veriyorsunuz anca 5-6 bakımda pata oluyor parası, harcadığınız efora değmez ben tek başına bakım yapmış biri olarak söylüyorum inanın alet varsa bir saatte yapacağım bir şey gerekli aletler olmadan 4 saat içinde yaptım sehpa yoktu ben de krikonun altına girmemek için yedek lastiği çıkarıp yerleştirdim 2-3 tahta ile de sabitledim üstüne koyup, bence çekilecek Bir dert değil hani Amerika'da gibi olsa gidip bayilerde sadece yaptırmak seçeneğimiz olsa eyvallah tamam evde yaparsın da bence sanayi daha mantıklı

, düzenleme: araba ne kadar eski ise kriko da o kadar eskidir bunu unutmamak lazım benim aracımdaki kriko 15 yıllık ve açıkçası kapalı yerde bulunmasına rağmen bile bir iki yerinde pas buldum lütfen böyle şeylere dikkat edin iki üç bin lira hayatınızdan değerli değil

.