Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1.6 TDI 2019 BMT DSG ile aramızdayım tecribeleriniz kıymetli ve değerli Diyarbakır ilinde ikamet ediyorum ismim İbrahim herkese selam olsun.
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1.6 TDI 2019 BMT DSG ile aramızdayım tecribeleriniz kıymetli ve değerli Diyarbakır ilinde ikamet ediyorum ismim İbrahim herkese selam olsun.
Aleyküm selam,bende Diyarbakır'dayım hocam hayırlı olsun güzel araba, hoş geldin,usta önerisi gibi şeyleri bana danışabilirsin dilersen seve seve cevaplarım iyi günlerMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1.6 TDI 2019 BMT DSG ile aramızdayım tecribeleriniz kıymetli ve değerli Diyarbakır ilinde ikamet ediyorum ismim İbrahim herkese selam olsun.
En çok ihtiyacım olan şey bu şuan kardeşim teşekkürlerAleyküm selam,bende Diyarbakır'dayım hocam hayırlı olsun güzel araba, hoş geldin,usta önerisi gibi şeyleri bana danışabilirsin dilersen seve seve cevaplarım iyi günler.
Hocam ben de bugün golf 7 aldım 2016 model. Siirtte yaşıyorum. Araca smoke led stoplar, j far taktırmayı düşünüyorum. 16 inç stok jantlar var üstünde jant takası yapan yer varsa jantı da 17 inç modellerden biriyle dijon verona vs değiştirmeyi düşünüyorum. Bir de 5 inç stok ekranı 6.5 carplayli rcd330 la değiştirip logolu geri görüş taktırma planım var. Bunlar için diyarbakırda bana önerebileceğiniz bir yer var mıdır malum siirt küçük yer böyle imkanlar pek yokAleyküm selam,bende Diyarbakır'dayım hocam hayırlı olsun güzel araba, hoş geldin,usta önerisi gibi şeyleri bana danışabilirsin dilersen seve seve cevaplarım iyi günler.