Kablosuz car play desteği cihaz önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aslans46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aslans46

Yeni Üye
İsim
Semih
Araç
Mk8
Merhaba herkese iyi forumlar
2023 ağustos çıkışlı style paket aracım var araçta halihazırda kablolu car play var ama sürekli bir tak çıkart ve telefonun sürekli şarjda kalması can sıkıcı oluyor bu kablosuz car playı açtıran veya gecikmesi az olan bir cihaz önerebilicek var mı
Teşekkür ederim

Hocam pespese muzik degistirince gecikme oluyor mu
Üstad sadece hafta sonu aracı garajdan çıkarıyorum biraz geç geri dönüş oldu kusura bakma
Sorunun cevabına gelecek olursak denedim rahatsız edici geçikme yok en fazla 1-2 sn. fiyat performans
kabul edilebilir. Piyasada daha iyileri ve özellikli olanlar vardır seçim meselesi benim beklentimi karşıladı.

Upvote 0
Aynen, müzik geçişlerinde gecikme yaşatmayanı henüz denk gelmedi. Kullanıcı yorumlarında kesinlikle 1/2 sn kayıp yazılmış oluyor

Upvote 0
Bunu mu diyorsun ustad

https://www.n11.com/urun/carlinkit-...y-android-auto-adaptoru-85404463?magaza=ewong

Ben kullaniyorum navigasyon da gecikme yok pespese muzik degistirince 1-2 sn gecikme var

Power app uygulama kullaniyorum belki ondan olabilir Spotify youtube music de deneyeyim belki onda gecikme olmayabilir
Kullandığınız cihazla ilgili olarak sormak istedim
Şarj ihtiyacı olduğunda cihazı çıkarıp kablo ile telefonu bağlayıp şarja bağlayınca telefon arabaya bağlanıyor mu yine otomatik olarak Bülent bey

Upvote 0
1000240612.jpg

Golf7de bunu kullanıyordum. Otomatik hızlıca bağlanıyordu. Fakat golf8de stabil kullanamadım. Bir buna bağlanıyor bir telefona bağlanmaya çalışıyor vs.
Bu aygıt kaynaklı mı yoksa tüm aparatlar mı mk8de aynı sorunu yapıyor

Upvote 0
Mk 8 multimedya yazılımının aklı kendine yetmiyor. Bazen geri viteste kamera görüntüsü gelmiyor, bazen medya ekranı açılmıyor, çok sıcak ve çok soğuk havalarda anlık hatalar takılmalar yaşatıyor . %99 oranda gerekli işleri yapsa da %1 problem. Güncellemeler ile bu noktaya kadar gelebildi. Bence diğer araçlarda sorunsuz çalışan kablosuz CarPlay aparatları golf 8 de bu yüzden çok sağlıklı çalışmıyor.

Upvote 0
Mk 8 multimedya yazılımının aklı kendine yetmiyor. Bazen geri viteste kamera görüntüsü gelmiyor, bazen medya ekranı açılmıyor, çok sıcak ve çok soğuk havalarda anlık hatalar takılmalar yaşatıyor . %99 oranda gerekli işleri yapsa da %1 problem. Güncellemeler ile bu noktaya kadar gelebildi. Bence diğer araçlarda sorunsuz çalışan kablosuz CarPlay aparatları golf 8 de bu yüzden çok sağlıklı çalışmıyor.
Maalesef tam da böyle. Mk7deki multimedyam daha kararlıydı, kamera daha kaliteliydi :)
Yapacak bir şey yok artık eldeki malzeme bu :D

Type c girişi de ortalık yerde olunca şu ufak olanlardan almak gerekecek gibi.

Ai box dedikleri androide çeviren aparatı da düşündüm ama günlük kullanımda çok hızlı açılabilir mi kısmı düşündürdü. 2 dk arabaya binip markete manava gidene kadar arayüz kendine gelecek de açılacak diye bekletir mi bu android boxlar?

Upvote 0

Geri