Kablosuz car play desteği cihaz önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aslans46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Semih
Araç
Mk8
Merhaba herkese iyi forumlar
2023 ağustos çıkışlı style paket aracım var araçta halihazırda kablolu car play var ama sürekli bir tak çıkart ve telefonun sürekli şarjda kalması can sıkıcı oluyor bu kablosuz car playı açtıran veya gecikmesi az olan bir cihaz önerebilicek var mı
Teşekkür ederim

Appel müzik ve youtube müzikte sorun yaşamadım fakat tekrar denerim biraz seri değişimle.
Tek sıkıntı radyo vs. dönüş yapınca tekrar bağlantı kuruyor.

Upvote 0

Upvote 0
Carlinkit mini ultra 3 u merak ediyorum. Bir youtube videosunda övmüşler. Kullananlar memnun mu acaba

Upvote 0
Son zamanlarda bu tarz ürünlerin sayısı ve tanıtımı arttı. Bende çok fazla denk gelmeye başladığım için tekrardan merak saldım

Upvote 0
Ben bir yıl Carlinkit Air 2 kullandım. Bende Samsung eşimde iPhone var. Memnundum baya. Sadece ayni anda binince saçmalama olabiliyor.

Bazen nadiren bağlanmadığı oluyordu ama ben bunun araçtan olduğunu düşünüyorum.

Araç Seat Leon'du. Kablolu bağlarken bile bazen bağlanmıyordu zaten.

Golf'e geçince ilana koydum. Zaten golfte kablosuz var. Carlinkit ürünleri fena olmuyor bence bakabilirsiniz.

Upvote 0
Carlinkit TBox Ambient Android 13, 8GB Ram, 128GB Hafıza

5 6 aydır discovery pro ekranda kullanıyorum gayet memnunum, kasma donma, bağlantı kopması hiç olmadı uygulamalarda çok akıcı
Tek - diyebileceğim yönü altteki metal kısım özellikle yazın sıcaklarda çok ısınıyor

Upvote 0
https://www.trendyol.com/fenrir-gar...suz-donusturucu-4in1-ios-android-p-1025771508
@Aslans46
Az önce şöyle bir ürüne denk geldim. Bu aynı zamanda video izlemeye de imkan veriyor. Fiyatı biraz fazla geldi ama alıp almamak arasında gidip geliyorum şu an. Yorumlar gayet güzel . Ama bir türlü karar veremiyorum. Bu kararsızlık benim başımın belası. 😟
Satıcıya açıkça v net bir şekilde sordum ;

Hocam aracımda KABLOLU android auto ve mirror link var. Ama sadece kabloyla çalışıyor. Bu cihazla mirror linki kullandığımızda kablosuz şekilde youtube videoları izleyebilir miyiz?

O da şöyle yanıtladı ;

Merhabalar hocam, eğer aracınızda halihazırda IOS(A p p l e) telefonunuz ile kablolu olarak Carplay kullanabiliyorsanız yada aynı şekilde Android işletim sistemli telefonunuzla Samsung Redmi Xiaomi gibi yani dediğim gibi genel Android tabanlı ve kabloyla Android Auto ya ulaşabildiğiniz durumda cihazımız sizlere kablosuz bağlantıya olanak sağlayacaktır . Yalnız kablo ile denemeden bu cihazı * KESİNLİKLE * almayınız önce lütfen kablolu olarak telefonunuzla birlikte bu ekranlara ulaşıp ulaşamadığınızı kontrol ediniz böylece iade vs gibi durumlarla karşılaşmazsınız. Ayrıca bu ürünümüz 2in1 özelliğini yanında +1 özellik olarak EKRAN YANSITMA Yapabilmektedir bunun için kablolu carplayiniz olması yeterlidir . Bu yazdığınız cihaz hem " A P P L E " Hem "A N D R O İ D " telefonlara özeldir 4 in 1 dir bu cihaz da hem airplay hem mirror link kullanılabilir . Ekran yansıtma ile telefonunuzda ki videoları ve genel kullanılan telifsiz tüm programları yansıtabilir örneğin youutbe veya internetten açtıgınız videolar gibi ama telif içeren ve yansıtmaya izin vermeyen uygulamalar kullanılamaz (Ntflx) gibi bu tür uygulamaları i-p tv gibi yerlerden ancak yansıtabilirsiniz telifli olduğu için cihaz ile ilgili değil uygulama ile ilgilidir. Ayrıca yansıtma özelliği kullanırken şunu unutmayalım aracınızın ekranı ne kadar izin veriyorsa o kadar yansıtma yapabilir bu tamamen araç multimedyasına bağlıdır. ÖNEMLİ NOTLAR : CİHAZ KESİNLİKLE KABLOSUZ CARPLAY OLAN ARAÇLAR İLE UYUMLU DEĞİLDİR SADECE KABLOLU ORJİNAL KABLOLU BAĞLANTI SAĞLAYABİLEN ARAÇLAR İÇİNDİR !!! ( CİHAZ SADECE EKRAN YANSITMA OLARAK KULLANILIR TELEFONU EKRANA YANSITIR Aİ BOX TARZI CİHAZI ANDROİD SİSTEME ÇEVİRMEZ LÜTFEN ONU BİLEREK SİPARİŞ OLUŞTURALIM )

Fenrir Garage

Upvote 0
Carlinkit TBox Ambient Android 13, 8GB Ram, 128GB Hafıza

5 6 aydır discovery pro ekranda kullanıyorum gayet memnunum, kasma donma, bağlantı kopması hiç olmadı uygulamalarda çok akıcı
Tek - diyebileceğim yönü altteki metal kısım özellikle yazın sıcaklarda çok ısınıyor
Hocam bende buna geçtim memnunum. Hatta CarCar launcher satın aldım aynı anda iki uygulama açılıyor ama bende biraz kasma oluyir. Sizde hiç olmuyor mu ?

Upvote 0

Geri