2024 1.5 etsi style golf 8.5 anemon mavi 8bin km hatasız

İsim
Ali C.
Araç
Golf 8.5 Style Anemon
hayırlı bi iş için arabamı nakite çevirmem gerekiyor ilan fiyatı ne olmalı ne eder yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

2024 model 8 bin kmde 1.5 etsi sytle golf8.5 anemonmavi hatasız boyasız tramersiz.

Sizinkine muadil 2200 den iki haftadır duran ilanlar gözüküyor .Hızlı 2150 ye gitmesi lazım ama piyasa durgun ya millet kasımı bekliyor ya da gerçekten millette para bitti :)

dün merak ettiğim için denedim vavacars böyle bi teklif verdi.
IMG_9720.jpeg

dün merak ettiğim için denedim vavacars böyle bi teklif verdi.
IMG_9720.jpeg
Diğer platformları da ara sıra yoklamak lazım hocam. Kafana uyan bir rakam olunca direkt gidip satış verilebilir bence eğer uğraşmak istenmiyorsa. Tabi genelde sorunsuz araba bile olsa illa 40-50 bin kırabiliyorlar.

Diğer platformları da ara sıra yoklamak lazım hocam. Kafana uyan bir rakam olunca direkt gidip satış verilebilir bence eğer uğraşmak istenmiyorsa. Tabi genelde sorunsuz araba bile olsa illa 40-50 bin kırabiliyorlar.

baya önceden konu açmıştım şu an satmak gibi bi düşüncem yok ama merak ettiğim için baktım fikir olsun arkadaşlara diye konuya ekledim. 🙏🏻

Yakın zamanda hepsini dolaşmış birisi olarak söyleyebilirim, arabada hiçbir problem olmasa bile verilen teklifin 3-5% altında alıyorlar.

100k kırıyor nerdeyse

teklif üst limittennmi alt limittenmi acaba?
Üst limite yakın bi rakamdan kırmışlardı bende ama bu hep böyle mi bilmiyorum hocam
Benim tahminim/hesabım bu tabi, nitekim onlar tam bir rakam paylaşıyorlar..

Bu arada Vavacars’dan online aldığım teklif ile çağrı merkezinden aldığım teklif arasında uçurum rakamlar vardı (çağrı merkezi daha düşük teklifledi). Benimkinde mi öyle çıktı bilmiyorum ama çağrı merkezine de sormakta fayda olacağını düşünüyorum.

Bu arada Vavacars’dan online aldığım teklif ile çağrı merkezinden aldığım teklif arasında uçurum rakamlar vardı (çağrı merkezi daha düşük teklifledi). Benimkinde mi öyle çıktı bilmiyorum ama çağrı merkezine de sormakta fayda olacağını düşünüyorum.
Oltalama tekniği, sen oraya gidince daha düşük fiyat veriyorlar. Böylece o kadar uğraşın boşuna gitmesini istemeyip veriyorsun. Allah düşürmesin bunların eline

Trinksat bu firmalara arasında en makul teklifi veren oluyor genelde. Verdikleri ön teklifin 50k altına almışlardı aracımı.

Diğerleri gittikten sonra 100 ile 150k arası fiyat düşürmüşlerdi.

Piyasa aşırı durgun bu arada. İkinci elde satmak biraz sabır gerektiriyor. Acil ihtiyacı olan trinksat'ı deneyebilir.

Trinksat bu firmalara arasında en makul teklifi veren oluyor genelde. Verdikleri ön teklifin 50k altına almışlardı aracımı.

Diğerleri gittikten sonra 100 ile 150k arası fiyat düşürmüşlerdi.

Piyasa aşırı durgun bu arada. İkinci elde satmak biraz sabır gerektiriyor. Acil ihtiyacı olan trinksat'ı deneyebilir.
otobid denedim 2139 ihale başlangıç fiyatı teklif verdi

Ekli dosyalar

• IMG_9721.png
    IMG_9721.png
    212.3 KB · Görüntüleme: 4

otobid denedim 2139 ihale başlangıç fiyatı teklif verdi
Hocam bana 1325 vermişti gidince ihale başlangıcına 1200 dedi :)

Vavacars ve Otoplus'ta benzer şekilde. İkisinden de araç satın aldım daha önce ama araç alırken (yani biz satarken) inanılmaz fiyat kırıyorlar gidince.

Bunların arasında en iyi fiyatı veren genelde Trinksat. Sosyal medyada denk geldiğim yorumlarda da benimle benzer tecrübeler çok ama hepsinden fiyat alıp denemek lazım tabi ki.

Son düzenleme:

Geri