Golf 8.5 anahtardan cam indirme modu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan golff2024
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tablet ekranınızın muhteşem geri
zekası sayesinde. İşlemci Nokia dan söküp falan koymuşlar. Balık hafızalı gibi ya bı kısayol tuşları gider bı klima tuşları gider bı yaptığım ayarlar gider bı konforlu cam açma gider.

Daha komiği ne biliyor musunuz????

Servise bunları söylediğimde aldığım cevap:

"Normal abi ya bunların kafası karışıyor sen 10 saniye basılı tut resetle geçer, arada olur takma kafana"

Aşırı sinirimi bozdu lavuk pişkin pişkin bunu dedi. Aldım arabayı terkettim orayı. Çünkü gerçekten çözümleri yok bu "#?&₺#" ların
Sorun aslında kullanılan işlemcide değil,

NASA yıllarca Mars ‘a giden uzay araçlarında 20 sene önceki PC işlemcilerini kullamdı,

Hatta bir makalede Playstation 1 müadili bir işlemcili ile Mars’a Rover gönderdiklerini okuduğumu hatırlıyorum, Şuan bile halen NASA eski nesil işlemciler kullanır, Çünkü olası sorunların hepsi bellidir, tümü artık çözüme kavuşmuştur,

Düşünün bu kadar eski bir işemci çipiyle en 45 milyon km uzaktaki bir gezegene gidiyorlar, ve bu uzay aracı bu yolu kat ederken Mars sabit değil ve (saniyede 24 km hızla) güneşin etrafında yörüngede dönünüyor, Saatte değil saniye de 24 km düşünmesi bile zor muazzam bir hızla yörüngede dönen bir gezegen, ve hesaplanması gereken binlerce hesaplamayı yapan 20 senelik antika bir işlemci, yüzeye çakılmadan inilebilmesi çok çok zor olan bir gezegen ve milyar dolar ‘lık bir uzay aracı ve antika bir işlemci çipi :)

Sorun yazılımda ve aynı zamanda maliyetleri düşürmek ucuz işçi gücü için eski doğu bloğu avrupa ülkerinden getirdikleri mühedisleri çalıştırıyorlar.

Sorun aslında kullanılan işlemcide değil, NASA yıllarca Mars ‘a giden uzay araçlarında 20 sene önceki PC işlemcilerini kullamdı, Hatta bir makalede Playstation 1 müadili işlemcili Mars’a Rover gönderdiklerini hatırlıyorum, Şuan bile halen NASA eski nesil işlemciler kullanır, Çünkü olası sorunların hepsi bellidir, tümü artık çözüme kavuşmuştur, düşünün bu kadar işemci çipiyle en 45 milyon km uzaktaki bir gezegene gidiyorlar,

Sorun yazılımda ve aynı zamanda maliyetleri düşürmek ucuz işçi gücü için eski doğu bloğu avrupa ülkerinden getirdikleri mühedisleri çalıştırıyorlar.
Hocam evet bu sorunlar yazılımdan.

Ama araba ekranı gerçekten çok kasıyor. Aşırı dandik işlemci var içinde. Bugün kısa yoldan klima kapama tuşuna bastım 5 saniye sonra kapandı. Ekran kasıyor. Bu araba daha 1 yıllık. Evde kullandığım tabletler nasıl yıllar içinde bozuluyorsa bu da öyle olacak ömrü uzun değil bunun. Sırf sürüş hissiyatı, kalitesi iyi diye satmıyorum

konudan bağımsız golf 7 lerde de cam düğmelerinin kalibrasyonu kendi kendine bozuluyor. 7 den miras sanırım :D

tek tuşla cam indiremiyorum bazen kalibrasyon yapıyorum 2-3 güne bozuluyor. ama düşman kulağına kurşun 1-2 haftadır bozulmadı daha :D an

Sorun aslında kullanılan işlemcide değil,

NASA yıllarca Mars ‘a giden uzay araçlarında 20 sene önceki PC işlemcilerini kullamdı,

Hatta bir makalede Playstation 1 müadili bir işlemcili ile Mars’a Rover gönderdiklerini hatırlıyorum, Şuan bile halen NASA eski nesil işlemciler kullanır, Çünkü olası sorunların hepsi bellidir, tümü artık çözüme kavuşmuştur,

Düşünün bu kadar eski bir işemci çipiyle en 45 milyon km uzaktaki bir gezegene gidiyorlar, ve bu uzay aracı bu yolu kat ederken Mars sabit değil ve (saniyede 24 km hızla) güneşin etrafında yörüngede dönünüyor, Saatte değil saniye de 24 km düşünmesi bile zor muazzam bir hızla yörüngede dönen bir gezegen, ve hesaplanması gereken binlerce hesaplamayı yapan 20 senelik antika bir işlemci, yüzeye çakılmadan inilebilmesi çok çok zor olan bir gezegen ve milyar dolar ‘lık bir uzay aracı ve antika bir işlemci çipi :)

Güncelleme ile düzelir mi servisin yapabileceği bir şey var mı bilginiz var mı acaba

Güncelleme ile düzelir mi servisin yapabileceği bir şey var mı bilginiz var mı acaba
Bir nebze düzelticeklerdir, bu esnada aracın üretimi sonladırılıp, yeni kasaya geçiş yapılacaktır, yani devamı gelmeyecektir,

Misal şuan isteseler 4-5 nesil eski işlemci ve yine o kadar eski ekran kartıyla en son çıkan oyunları AAA kalitelsinde oyunları 4K HDR 60fps kalitesinde rahatça oynatabilir, Ancak bu işlerine gelmez bunu yapsalar her sene yeni çıkardıkları işlemcileri ve ekran kartlarını satamazlar,

Artık dünya farklı, ve bu araçlar eskisi gibi kaliteli üretilmiyor, ben bundan sonra beklenti içinde değilim, ister VW olsun, isterse de E serisi Mercedes veya Japon araçları farketmiyor devir artık malesef değişti, Arabalar artık garanti kartında dayanıklı tüketim mali yazan beyaz eşyadan farkı yok, Hayalimizdeki işçilik ve malzeme kalitesi eskilerde kaldı malesef..

Geri