Aynısını yaşıyorum. Çok sinir bozucu özellikle yazın aşırı sinirimi bozdu. Sizin hangi paketAraç ayarlarından otomatik cam indirmeyi aktif ediyorum. 6 gün içinde kendini kapatıyor otomatik inmiyor tekrar ekrandan aktif etmem gerekiyor sebebi neden olabilir
Golf 8.5 1.5 tsi imp neden böyle oluyor acabaAynısını yaşıyorum. Çok sinir bozucu özellikle yazın aşırı sinirimi bozdu. Sizin hangi paket
Tablet ekranınızın muhteşem geriGolf 1.5 tsi imp neden böyle oluyor acaba
Güncelleme gelmedi mi servise gideyim diyordum bende, bakım da söyledim umarsamadılar dediğiniz gibiTablet ekranınızın muhteşem geri
zekası sayesinde. İşlemci Nokia dan söküp falan koymuşlar. Balık hafızalı gibi ya bı kısayol tuşları gider bı klima tuşları gider bı yaptığım ayarlar gider bı konforlu cam açma gider.
Daha komiği ne biliyor musunuz????
Servise bunları söylediğimde aldığım cevap:
"Normal abi ya bunların kafası karışıyor sen 10 saniye basılı tut resetle geçer, arada olur takma kafana"
Aşırı sinirimi bozdu lavuk pişkin pişkin bunu dedi. Aldım arabayı terkettim orayı. Çünkü gerçekten çözümleri yok bu "#?&₺#" ların
Ben bakımdan sonra da gittim sordum. Israr ettim ağzını yokladım zorla yaptırmaya çalıştım yok dedi lavuk. Siz de bi deneyin ben pes ettim. İsterseniz Doğuşu arayıp sorun.Güncelleme gelmedi mi servise gideyim diyordum bende, bakım da söyledim umarsamadılar dediğiniz gibi
Şu uğultuyu çözelimdeAynısını yaşıyorum. Çok sinir bozucu özellikle yazın aşırı sinirimi bozdu. Sizin hangi paket
Bu böyle bir şey değil ya. Anahtardan kilit açma tuşuna basılı tutunca camları açma fonksiyonu var. Multimedyadan biz o ayarı açılıyoruz kendi kendine kapıyor. Biz açıyoruz o kapıyor tableti söküp atacam bı gün.konudan bağımsız golf 7 lerde de cam düğmelerinin kalibrasyonu kendi kendine bozuluyor. 7 den miras sanırım
tek tuşla cam indiremiyorum bazen kalibrasyon yapıyorum 2-3 güne bozuluyor. ama düşman kulağına kurşun 1-2 haftadır bozulmadı daha![]()
Valla bugün bı denedim duyamadım ya sesŞu uğultuyu çözelimde
Cam işi olmasın razıyım eksik olsun vallhi
Bu böyle bir şey değil ya. Anahtardan kilit açma tuşuna basılı tutunca camları açma fonksiyonu var. Multimedyadan biz o ayarı açılıyoruz kendi kendine kapıyor. Biz açıyoruz o kapıyor tableti söküp atacam bı gün.
Valla bugün bı denedim duyamadım ya ses
Yurt dışı forumlarında yok böyle bı sorun. Neden? Çünkü bizim gibi nokiadan çıkma işlemci yok kaliteli işlemci kullanıyorlar. Bize gelen ekranlar çok kalitesiz öyle böyle değil.fiziksel tuşları kaldırıp her şeyi yazılıma yüklerlerse olacağı bu. yeni araçlar yazılımsal olarak çok sorunlu benim clio 5 te öyleydi kendi kendine ayarlar değişiyordu
Evet kapatma araç ilk aldığımda vardı, açma olmuyordu ekrandan ayarını buldum açtım 1 hafta sonra tekrar denediğimde kendi kendine ayarı kapanmıştı. Sonrası malum. Ben açıyorum kendi kapanıyor, namussuz benden daha inatçı o kazandı artık açmıyorumaynı sorunu bede yaşıyordum demek yanlız değilmişim. Kapatmada sorun yok açmada var değil mi ??
Abi hiç mi açmayacağız. Yazın o sıcak hava gitsin diye mecbur açıyoruz araba devri normale dönesiye kadarMk7 ve mk7.5 ta sık kullanırdım camlar tozlardan çiziliyor. Dikey şekilde çizikler yüzünden çok kötü olmuştu.
Mk 8 de hiç cam açmıyorum.
Yaz kış klima.