Orjinal veya ona çok yakın kaput amortisörü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tarikche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Tarık
Araç
Golf 5 (FMT)
Herkese merhaba,

2004 model golf 5 aracımın artık kaput amortisörü görevini tamamlamak üzere olduğunu düşünüyorum açılırken kademeli açılıyor. Görevini yerine getiriyor fakat ilk açtığımda biraz havalanıyor duruyor sonra kaldırıyorum ufak duruyor ve sonra devam ediyor. Kapatırken problem olmuyor çok rahat kapanıyor. Hangi marka önerirsiniz yada bozulana kadar devam mı edeyim sizce..?
Teşekkürler..

Bu amotisorsün bir ucuna takılıyor, amortisörün diğer ucuna ne oluyor..?
Ben ender elektronikte bunu yaptırırken geniş bir somon ve pulu japonla yapıştırdılar içten tutarak bunu takarak sıkıştırdılar daha sağlam olsun diye içeriye ilave somun ve pul lazım o serviste yok…

IMG_2943.jpeg

Upvote 0
Conta ve pul 1J6827439A nolu parçayla birlikte mi geliyor yoksa ayrıca mı alıcaz
Servise gittiğinizde, herhangi bir Golf Mk7 aracın şasi numarasını verin,

O süper zekalı y.parça çalışanı bu şekilde Mk7 şasi numarası ile baksın,

Sonra ekranda araca montaj için conta, metal pul, plastik somun, plastik trim parçası vs.. amotrtisör için neler gerekiyor ise hepsini versin.

Upvote 0
Ben ender elektronikte bunu yaptırırken geniş bir somon ve pulu japonla yapıştırdılar içten tutarak bunu takarak sıkıştırdılar daha sağlam olsun diye içeriye ilave somun ve pul lazım o serviste yok…

IMG_2943.jpeg
Anladım,
Esasen bahsettiğiniz serviste olmayan ilave somun ve pul aslında her türlü olması lazım, Ellerinde yoksa bile merkezden (çayırova/kocaeli) en geç 2 günde geliyor.

Upvote 0
@caglar_61 burada bilmediğimiz (ilave parça) metin hocama elimizde yok çektikleri ilave (somun ve pulu) özellikle bunları da sorunuz, ve ellerinde yoksa, Sipariş geçmek istediğinizi söyleyiniz, En geç 2 gün içinde gelecektir,

Yani aracın kaputu yeni değişmiş bir araçta amortisörü takmak için neler gerekiyorsa öğreniniz, Elleri mahkum getirmek zorundalar, yok deme hakları yoktur,

Upvote 0
Yedek parça personeli önündeki programı kullanmaya hakim olmadığı için saçma cevaplar verebiliyor, @metinkar dostum parça kodlarını paylaşmış zaten, bu şekilde temin edebilirsiniz, parçaları alırken contası, metal pulu vs.. almayı unutmayınız.
Bunu yetkili servisten alabiliyor muyuz

Upvote 0
Somun ve pulu nalburdan aldılar…

Upvote 0

IMG_2943.jpeg
Misal pul ve somun serviste olsaydı, yine de yapıştırmaya gerek var mıydı.? metal parçayı yapıştırmanın mantığını anlamadım

Upvote 0
Misal pul ve somun serviste olsaydı, yine de yapıştırmaya gerek var mıydı.? metal parçayı yapıştırmanın mantığını anlamadım

olmaz bence benimkinde pul ve somun yapıcınca sanki bir bütün gibi oldu tutması işlem yapması daha rahat oldu eklediğim fotoğrafdaki gibi somun ve pul…

Upvote 0
olmaz bence benimkinde pul ve somun yapıcınca sanki bir bütün gibi oldu tutması işlem yapması daha rahat oldu eklediğim fotoğrafdaki gibi somun ve pul…
Onu anladım ama fabrikada montaj nasıl yapılıyor onu bilmek lazım.

Upvote 0
Upvote 0

Yeni Golflerde olmaması ile alakalı bir durum olabilir mi bu? Golf R da bile yok çünkü bildiğiniz gibi.

Mk7 lerde olması gerek çünkü bu parça mk7 ait olması gerek…

Örnek dört araç…

IMG_2954.jpeg
IMG_2955.jpeg
IMG_2956.jpeg
IMG_2957.jpeg

Upvote 0

Geri