Vcds kurulum AliExpress kablosu ile nasıl yapılır

İsim
Emrullah
Araç
Golf
Vcds kurulum AliExpress kablusu ile nasıl yapılır yardımcı olabilirsiniz kurdum bilgisayara ama araca bağlantı sagliyamadim nasıl bir yol izleyebilirim

bilgisayara kurulum yaptıkdan sonra kapat aç .kabloyu bilgisayara bağla vcds ile programı çalıştır. cihazını görüyormu görmüyormu onu kontrol et. görmüyorsa komple sil yeniden kur kapat aç söylediklerimi yap

bilgisayara kurulum yaptıkdan sonra kapat aç .kabloyu bilgisayara bağla vcds ile programı çalıştır. cihazını görüyormu görmüyormu onu kontrol et. görmüyorsa komple sil yeniden kur kapat aç söylediklerimi yap
Kurdum basladim yine olmuyor

Ekli dosyalar

• 1000519995.jpg
    1000519995.jpg
    119.7 KB · Görüntüleme: 28
kurulum hatası var.komple sil ccleaner ile kayıt defterini dahil temizle.tekrar kurmayı dene.emin değilim ama senin vcds progragmın eski sürüm kurarken güncellemiş olabilirmisin. sıfırdan kurulum yaparken interneti güvenlik duvarını virüs taramayı komple kapatıp kur. vcds hiç çalıştırmadan bilgisayarı kapat yeniden başlat ondan sonra vcds çalıştır.ilk kurulumunda bende çok zorlanmıştım.

Son düzenleme:
Vcds kurulum AliExpress kablusu ile nasıl yapılır yardımcı olabilirsiniz kurdum bilgisayara ama araca bağlantı sagliyamadim nasıl bir yol izleyebilirim
Hocam çözebildiniz mi benim cihaz da aliexpresten aynı hatayı alıyorum kurulum dosyasını kaybettim ve program silindi tekrar kuramıyorum da

Orjinal olmayan kabloya orjinal yazılımla bağlantı kurmaya çalışmayın.
Crackli programı var cd içinde onunla kullanmanız lazım.

USB Driveri yüklenmemiş gibi görünüyor, aygıt yöneticisinden kontrol edin. Yada VCDSLoader.exe dosyasını kurulu C: \Ross-Tech\VCDS kasörü içine koplalayıp programı oradan çalıştırın.

Geri