A3 Turbo değişimi

İsim
Kenan Kalav
Selamlar
A3 le 8 yıl geçti sonunda turbo yine arıza yaptı. Daha önce vesgate te işlem olmuştu şimdi mil ses yapıyor ve yağ kaçırıyor. Turbo tamirini düşünmüyorum bu turbo başa bela.
Ne yapayım sıfır orjinal turboya 40 diyorlar.
Bu haldeyken 8 yılda geçmiş bi araçta hissiyat değişsin farklılaşsın diye turbo büyütme mi yapmalı çok fazla parça değişmeden turbo değişip aracın 122 bg gücünü 140-160 yapabilirmiyim
Sizden fikirlerinizi almak isterim nasıl aracın karakterini değiştiririm iyiki yapmışım dedirtecek bişey önerin. 100-200 binde harcamadan tabi.

Selamın aleyküm kaç motor araç ve km kaç?

büyük turbonuzun fiyatını bilmiyorum fakat, turboyu büyüttüğünüzde motor ve şanzıman yazılımıda yaptırmanız gerekir. buda 50 bini bulur turbo hariç. sadece motor yazılımıda vardır 30 -40 bin. ben 2 sene önce 20 bine yaptırmıştım. Birde aracın km si 200 binlere yaklaştıysa bence hiç büyük turbo ile uğraşmayın.

Bunu Türkiyede bulabilirmiyim.
RTMG Performance 380RS Hybrid Turbo, bu var Türkiye'de benim bildiğim bunun için de ıntercoolerınızı değiştirmeniz lazım ve bunun için dsg'ye de yazılım yapmanız lazım bu da onu saatli bomba yapar bence, yurt dışından almak mantıklı biraz gümrükte takılır ama elinize bir ayda ulaşır en geç, ben Diyarbakır'da yaşıyorum İstanbul'daki arkadaşlar daha iyi bilir Türkiye'de bulunma konusunu 😀.

Son düzenleme:

Geri