Ön kelebek camı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zamir84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
selçuk
Arkadaşlar haberi Twitter’da gördüm benimde bütün cam fitilleri eskidi gerçekten bu fitiller bu kadar pahalı mı? Değiştiren arkadaşımız var mı forumda?

Ekli dosyalar

• IMG_2998.jpeg
    IMG_2998.jpeg
    193.4 KB · Görüntüleme: 46

benimkinde de epey bi deformasyon mevcut arka kelebek camı etrafında da var. sosyal medya da birisi tek satılmıyor cam ile beraber geliyor gibi bişey demişti dandik bir kauçuk parçanın bu kadar pahalı olması hiç bir şekilde açıklanamaz

Arkadaşlar haberi Twitter’da gördüm benimde bütün cam fitilleri eskidi gerçekten bu fitiller bu kadar pahalı mı? Değiştiren arkadaşımız var mı forumda?
Kauçuklar tek satılmıyor ve kelebek camlar işçiliği sebebiyle çok pahalı.

Aynı sorun bendede var. Ben krom çıtalarla biraz kamufle ettim.
Geçtiğimiz yıl ön camı carglass da yansanayi olarak değiştirirken sormuştum kelebek camları. O zaman 6-7 bin fiyat vermişlerdi.

Ekli dosyalar

• IMG_2840.jpeg
    IMG_2840.jpeg
    426.5 KB · Görüntüleme: 41
Ben de etrafini siyah silkonla cevirdim siyah silkon surunce sanki camin contasi gibi gozuktu simdilik 1 senedir oyle duruyor sorunsuzca o sekilde deneyebilirsiniz sizde

Yetkili de 60 bin bu işe verene kadar ,,

Çürümüş lastik fitili söker atarım SİYAH SİLİKON çekerim geçerim.
Üzerinede @Slayer daki krom çıtalardan atarım

Evde lazer yazıcıda para basan varsa Hic ugraşmasın dogru yetkili servise gitsin. Garantili iş yapsın gönlü ferah olsun

Yetkili de 60 bin bu işe verene kadar ,,

Çürümüş lastik fitili söker atarım SİYAH SİLİKON çekerim geçerim.
Üzerinede @Slayer daki krom çıtalardan atarım

Evde lazer yazıcıda para basan varsa Hic ugraşmasın dogru yetkili servise gitsin. Garantili iş yapsın gönlü ferah olsun
Varmı örnek bi video fln :) komple lastik sökülmelimi slikon için acaba

para havadan yağsa bile bir kişi çıkıp bu parayı vermez,millet 3-4 ay bir cam için mi çalışacak tam bir saçmalık,servis ne yapacağını şaşırdı,silikon çekebilirsiniz,krom çıta konabilir

Son düzenleme:
su almıyor etmiyor hiç gerek yok özellikle siyah araçlarda. benimki beyaz olduğu halde ellemiyorum. üzerine krom çıta koymak çok akıllıca isteyen öyle de yapabilir veya kazalı bi golften söküp takılabilir

Geri