1.5 e tsi 24 model . Sürüş mesafesi km bilgisi toplam km bilgisinden yüksek

İsim
Ayhan
arkadaşlar aracım 2024 1.5 e tsi passat . Yazılım ve bir çok şeyi aynı olduğu için burada paylaşmak istedim . Aracı sıfır almıştım. Aracın multimedya ekranında. Sürüş mesafesi km bilgisi toplam km bilgisinden daha yüksek. Multimedyadan hiç sıfırlamamıştım. Aracın toplam km 3513 ama sürüş mesafesi 3528 . Ekran görüntüsünü de ekleyeceğim. Aklıma tek bir şey geliyor. Araç uzun yolda ayağımızı gazdan çekince motoru kapatıp süzülme modunda kat ettiği km yi acaba toplam km bilgisine motor kapalı olduğu için kaydetmiyormu. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Bu konuda bilginiz varmı.

arkadaşlar aracım 2024 1.5 e tsi passat . Yazılım ve bir çok şeyi aynı olduğu için burada paylaşmak istedim . Aracı sıfır almıştım. Aracın multimedya ekranında. Sürüş mesafesi km bilgisi toplam km bilgisinden daha yüksek. Multimedyadan hiç sıfırlamamıştım. Aracın toplam km 3513 ama sürüş mesafesi 3528 . Ekran görüntüsünü de ekleyeceğim. Aklıma tek bir şey geliyor. Araç uzun yolda ayağımızı gazdan çekince motoru kapatıp süzülme modunda kat ettiği km yi acaba toplam km bilgisine motor kapalı olduğu için kaydetmiyormu. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Bu konuda bilginiz varmı.

Ekli dosyalar

• IMG_9832.jpeg
    IMG_9832.jpeg
    87 KB · Görüntüleme: 8
  • 00D99810-356A-48F7-AFF7-D87C22E3F300.jpeg
    00D99810-356A-48F7-AFF7-D87C22E3F300.jpeg
    166.9 KB · Görüntüleme: 11
Upvote 0
Uzun süreli, kısa süreli ve yakıt aldıktan sonra olmak üzere 3 veri var.

Uzun süreli veriye bakıyor olabilir misiniz?

Upvote 0
koltuk soğutma güzel bir şey olsa gerek, neyse konumuza dönelim
toplam km 2. resimdeki 3513 doğru, kadranların içine de toplam km göstergesini ayarlayınca oradaki rakamı gösteriyor
1. resimdeki uzun menzil km'si 3500km de bir sıfırlanıyor demişlerdi, ben onu kendi seyahatlerim için sürekli sıfırladığım için o rakamlara çıkaramadım
neden daha yüksek olduğu konusuna gelince, bana aracı test etmişler sonra teslimatta toplam kmyi sıfırlamışlar gibi geldi, süzülme modu ile alakalı olacağını sanmıyorum

Upvote 0
toplam km 2. resimdeki 3513 doğru, kadranların içine de toplam km göstergesini ayarlayınca oradaki rakamı gösteriyor
1. resimdeki uzun menzil km'si 3500km de bir sıfırlanıyor demişlerdi, ben onu kendi seyahatlerim için sürekli sıfırladığım için o rakamlara çıkaramadım
neden daha yüksek olduğu konusuna gelince, bana aracı test etmişler sonra teslimatta toplam kmyi sıfırlamışlar gibi geldi, süzülme modu ile alakalı olacağını sanmıyorum
Evet tam olarak böyle. Ben çok açıklamadım zor geldi uzun uzun yazmak

Upvote 0
Anladım . Belki de öyledir. Bir daha deneyeceğim. Özellikle hafif yokuşta süzülme modunda toplam km değişiyormu diye .

Upvote 0
O zaman bahsettiğiniz gibi Bir durum var. Bana da saçma geldi de işte bilemedim. Aracı ilk aldığımda digital göstergede de yüksek olduğunu fark etmiştim. Sürüş mesafesi toplam km den yüksekti . Onu sıfrlamıştım. O sıra sıfır araç alma düşüncesinden umursamamıştım. Bugün multimedyadan bakınca şaşırdım. Multimedyadan hiç sıfırlama yapmadım çünkü . Servise gidince de bir sorarım .

Upvote 0

Geri