Side assist şu anda hizmet dışı

İsim
Fbpalsak
Arkadaşlar yeni araç aldım konu daha önceden varmı açılmışmı bulamadım ama şöyle bir hata verdi ekran da sorun nedir sizce?5fb7d8a0-2a45-47c5-ab04-82759a65ab6a.jpeg

Petrole giderken oldu zaten aldım ama sönmedi yarın bakarım artık o değilde yakıtla ne bağlantısı var çözemedim

Upvote 0
Bı kere İzmir Bursa yapmıştım git gel, yola çıkarken de nerdeyse çeyrek depo eksikti. İzmir'e geri vardığımda araba 45.6 litre yakıt aldı.

Depo 45 litre bu arada 😃
Hocam deponun kaç litre olduğunu biliyorum ilk aracım golf 3 tu babam 18 yaşına gırdıgımde almıştı ve bu zamana kadar 3/4/5/ ve inan golf6 ya kadar ondan sonra gtı modellerle devam edtim 6/7 ve 8 olarak golf lere sahip oldum tam anlamıyla bir golf hastasıyım ben Arkadaşın ekledıgı resme göre mizah amaçlı yazmıştım

Ekli dosyalar

• IMG_3748.jpeg
    IMG_3748.jpeg
    142.8 KB · Görüntüleme: 8
Upvote 0
Hocam deponun kaç litre olduğunu biliyorum ilk aracım golf 3 tu babam 18 yaşına gırdıgımde almıştı ve bu zamana kadar 3/4/5/ ve inan golf6 ya kadar ondan sonra gtı modellerle devam edtim 6/7 ve 8 olarak golf lere sahip oldum tam anlamıyla bir golf hastasıyım ben Arkadaşın ekledıgı resme göre mizah amaçlı yazmıştım
Benzin az görünce siz de onu yazınca aklıma geldi yazdım 🙃 Konudan bağımsız yani

Upvote 0
Arka tampon da çamur vs. var mı, bu sensörler arka tampon köşelerinde, yok ise aracı uyku moduna sokup tekrar açın düzelecektir muhtemelen geçici bir error.

Upvote 0

Geri