kahverengi
Yeni Üye
Benzer sesi ben de duyuyorum ama aldırış etmedim. Soğuk çalıştırma sonrasında gaza basınca bir süre bu ses geliyor. Araç cupra formentor 1.5 etsi
aynen soğuk çalıştırmada daha cok duyuluyor. gaza sabit bastığım sürece ses geliyor değil miBenzer sesi ben de duyuyorum ama aldırış etmedim. Soğuk çalıştırma sonrasında gaza basınca bir süre bu ses geliyor. Araç cupra formentor 1.5 etsi
Evet, sadece gaza basınca oluyor. Bir süre sonra ya ses kesiliyor ya da sese karşı sağırlaşıyorum ve fark etmiyorumaynen soğuk çalıştırmada daha cok duyuluyor. gaza sabit bastığım sürece ses geliyor değil mi
Forumda gezerken 1.5tsi golf'te de benzer sesle ilgili bi konuya denk geldim: https://www.golftutkusu.com/topic/27648-1-5-tsi-motor-sesi/Evet, sadece gaza basınca oluyor. Bir süre sonra ya ses kesiliyor ya da sese karşı sağırlaşıyorum ve fark etmiyorum
Hocam videodaki arac benim ama arkadaş gaza basinca geliyor demiş benim orda rolantide çalışıyor.Forumda gezerken 1.5tsi golf'te de benzer sesle ilgili bi konuya denk geldim: https://www.golftutkusu.com/topic/27648-1-5-tsi-motor-sesi/
Ses bana oldukça benzer geldi. Bu durumda e-tsi'a özgü bir durum olmama ihtimali de var
1.5tsi golf bende de var ama bu sesi o araçta hiç duymadım
Evet ama sesler oldukça benzer. Kıyaslanabilmesi için ek bilgi olması adına yazdımHocam videodaki arac benim ama arkadaş gaza basinca geliyor demiş benim orda rolantide çalışıyor.
Evet bende dikkat ettim sesler benzer ben o ses için atmamıştım çünkü o ara anahtar cebimdeydi ben ondan oluyordur diye düşünmüştüm. Belki dediğiniz gibi arkadaşın bahsettiği sesle ayni olabilir. Bu bir sorunmu anlamadım baya bir kişide de var normal olabilir bence.Evet ama sesler oldukça benzer. Kıyaslanabilmesi için ek bilgi olması adına yazdım
Evet ama sesler oldukça benzer. Kıyaslanabilmesi için ek bilgi olması adına yazdım
bahsettiğimiz ses bu videodaki kabin içinden duyulan ince ses. bu videoda fazla duyuluyor ama ses aynı.Video Link
Arkadan gelen sese dikkat ederseniz duyabilirsiniz