Golf 8.5 Life Aracım Gaza Basarken Bip diye ötüyor

bu sesi bazen bende duyuyorum ama kendisi başlayıp kendisi kesiliyor, gaz vermeyle kendim yönettiğim olmadı, bataryadan geldiğini düşünüyordum çok sorun etmedim

Aynı sesi ben de duyuyorum. 48v bataryanın oradan geliyor. Gaza sabit bastığım sürece ses geliyor. Ses her zaman gelmiyor etsi motora destek verdiğinde geliyor sanki bilmiyorum. @Mule bahsettiğim ses buydu. Sende de var değil mi?

@EmirB hocam böyle bir ses duydunuz mu hiç

Son düzenleme:
Aynı sesi ben de duyuyorum. 48v bataryanın oradan geliyor. Gaza sabit bastığım sürece ses geliyor. Ses her zaman gelmiyor etsi motora destek verdiğinde geliyor sanki bilmiyorum. @Mule bahsettiğim ses buydu. Sende de var değil mi?
Hocam şuan anladım sesi, bendeki bu kadar net değil ama video iyi oldu. Sürdüğünde tekrar bakacağım ama sanki böyle değil gibi.

Sorun yaşayan bu arkadaş servise gittikten sonra ne olduğunu keşke yazsaymış.

Gaza dokunuyor veya basıyor olduğunda ses yapıyor bende. Çok düşük tiz bir viuuu sesi. Bence BSG nin yardım etmesi sırasında akü üzerindeki kontrol devrelerinden geliyor. Ama beni rahatsız edecek kadar çok değil.

Yokuş aşağı yapmıyor mesela.

Gaza dokunuyor veya basıyor olduğunda ses yapıyor bende. Çok düşük tiz bir viuuu sesi. Bence BSG nin yardım etmesi sırasında akü üzerindeki kontrol devrelerinden geliyor. Ama beni rahatsız edecek kadar çok değil.

Yokuş aşağı yapmıyor mesela.
pedallara basarkenki çıt çıt sesi normalde bu gaz pedalına sabit basarken geliyor bazen

Aynen yokuş aşağı yapmıyor bendede bu kadar gelmiyor elektornik bibbb sesi ama derinden geliyor bu kadar ne gelmiyor

Kredi kartiyla ödeme yaparsınız ordan bir onay sesi gelir bibbb diye aynısı 😄

Otonom aktifken araç kendi yapınca fren pedalı hareket ediyor mu? MQB Evo platformunda öyle diye biliyorum. Bu konudan bağımsız olarak.

Kredi kartiyla ödeme yaparsınız ordan bir onay sesi gelir bibbb diye aynısı 😄
pedallara bastığımızdaki çıt çıt sesinden mi bahsediyorsunuz yoksa gaz pedalına sabit basarken gelen videodaki gibi olan ses mi?

Pedalların her ikisini de hareket ettirebiliyor. İzlemesi çok zevkli.

pedallara bastığımızdaki çıt çıt sesinden mi bahsediyorsunuz yoksa gaz pedalına sabit basarken gelen videodaki gibi olan ses mi?
Çit çit sesi değil bibb sesi kısa bir süre geliyor sonra keiskiyor ama derinden bu videoda çok bariz net duyuluyor bendeki öyle değil dikkat ederseniz duyulacak sekilde

Çit çit sesi değil bibb sesi kısa bir süre geliyor sonra keiskiyor ama derinden bu videoda çok bariz net duyuluyor bendeki öyle değil dikkat ederseniz duyulacak sekilde
bende ki de aynı tarif ettiğiniz gibi. bir de fan sesi var ama o da normal dedik. 😬

bende ki de aynı tarif ettiğiniz gibi. bir de fan sesi var ama o da normal dedik. 😬
Servise gostersem bulamadik diyecekler çünkü her zaman gelmiyor çözemedim valla ama konuyu açan arkadaş keşke sorunu çözdümü çözemedimi paylassaydi aynı ses değil ama belki fikir verirdi

Geri