ALINIK Volkswagen Sabit Jant Göbeği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emreqoral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Emre
Araç
Mk7 - 1.2 - 2016
Merhabalar arkadaşlar. Son zamanlarda jant göbeğindeki amblemin sabit olanlarından görüyorum. Araç hareket edip lastikler dönse bile jant göbeğindeki amblem sabit kalıyor. Bu tür jant göbeği kapağı almayı düşünüyorum. Satan veya elinde olan varsa alabilirim. Ya da link verebilecek varsa çok sevinirim.

Merhabalar arkadaşlar. Son zamanlarda jant göbeğindeki amblemin sabit olanlarından görüyorum. Araç hareket edip lastikler dönse bile jant göbeğindeki amblem sabit kalıyor. Bu tür jant göbeği kapağı almayı düşünüyorum. Satan veya elinde olan varsa alabilirim. Ya da link verebilecek varsa çok sevinirim.

Merhaba bahsettiğin ürünün dört adedi Audi olan 9000₺ serviste vw olanıda bu civardadır herhalde…

Alacağın tek yer şuan için vw yetkili servisleri…
Alışveriş sitelerinde denk gelmedim hiç…

Ben yanılmıyorsam vw cady araçta görmüştüm ender elektronikte, çokta güzel duruyordu…

Kullanırken yolda acaba ses yapıyor mu bunuda öğrenmiş oluruz sayende, hayırlı olsun şimdiden fotoğraflarını eklersiniz…

Hocam çok teşekkür ederim fakat fiyat biraz pahalı geldi. Ama ender elektroniğin çok uçuk fiyatları olduğunu biliyorum. Neyse bakalım bekleyeceğiz biraz daha.

Hocam çok teşekkür ederim fakat fiyat biraz pahalı geldi. Ama ender elektroniğin çok uçuk fiyatları olduğunu biliyorum. Neyse bakalım bekleyeceğiz biraz daha.

Ender‘deki fiyatlar yetkili servisle aynıdır yetkili servisten pahalı olamaz çünkü ürünü yetkili servisten alıp kişi adına getiriyor, yetkili serviste olmayan ürün varsa kendi getirirse evet Gümrüğü de üstüne koymak zorunda pahalıdır, yani servisten de alsan ender‘den de alsan aynı şey, işçilik montaj kablolama yazılım vs bunlar evet pahalıdır kurumsal firma normal bir kişinin iki kişinin iş yaptığı yer değil 15 kişi çalıştırıyor onları piyasa ile karşılaştırmak lazım…

Geri