Yay Montajı İçin Mekan Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metinkar

Efsane Üye

İsim
MetinK.
Araç
Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz
Merhaba arkadaşlar;

Avrupa yakasında (Anadolu yakası ikinci terciğim) yay montajı yaptırabileceğim bildiğiniz, güvendiğiniz ve fiyat konusunda uygun nereyi önerirsiniz…

Vereceğiniz mekan isimleri herkes için tavsiye niteliğinde olacaktır…

Merhaba hocam, biliyorsun ben diyarbakır'dayım o yüzden bir sanayi bilgi maalesef yok İstanbul ile ilgili 😀 ama merak ettim hangi yayı aldın acaba geçen konu açmıştın.

Merhaba hocam, biliyorsun ben diyarbakır'dayım o yüzden bir sanayi bilgi maalesef yok İstanbul ile ilgili 😀 ama merak ettim hangi yayı aldın acaba geçen konu açmıştın.

Merhaba hocam evet biliyorum kendi konumda paylaşmıştım link vereyim…
Kısmet olsa da gelsem emekli olduktan sonra İstanbul dışına çıkamadım nasip inşallah…

429# mesaj
https://www.golftutkusu.com/topic/25996-golf-mk8-5-1-5-etsi-116-ps-style-dsg-2025-beyaz/page/29

Merhaba hocam evet biliyorum kendi konumda paylaşmıştım link vereyim…
Kısmet olsa da gelsem emekli olduktan sonra İstanbul dışına çıkamadım nasip inşallah…

429# mesaj
https://www.golftutkusu.com/topic/25996-golf-mk8-5-1-5-etsi-116-ps-style-dsg-2025-beyaz/page/29
Hayırlı olsun yay güzelmiş Spor duruyor yol tutuşana büyük ihtimalle etki eder,ne zaman dilersen gel hocam Diyarbakır güzeldir on Gözlü köprüyü gezersin surlara çıkarsın ciğer yersin gelmeden bana haber et ama :) bende hiç Diyarbakır dışına çıkmadım nasipse bende bir İstanbul görmeyi düşünüyorum ama benim araba İstanbula kadar götürmez yıllık iznide kullandık bekleyeceğiz 😀

Son düzenleme:
hayırlı olsun. rline yay bizim araçlarda uyuyor mu? bildigim kadarıyla sendeki araç arkası torsyon ama rline bağımsız.
bir de yay kaça geldi hocam

Sağolasın…
Yayı servisten sipariş verdik burada stokta olmadığı için almanyadan geliyor haftaya gelir muhtemelen rakam net ne çıkacak bilmiyorum lakin eibach spor yay 20k şuan bu yay 26k fazlada düşmesini istemediğim için bu yolu seçtim…
torsiyon ve bağımsız araştırdım takan var mm lik oynuyor dediler parça kodlarına bakınca Mk8=Mk8,5 rline 1.0-1.5 kodları 18” jant ile gelen aynı yani hepsi bu yayı kullanıyor…
spor yay satan arkadaşları aradım 1.5 motor için aynı yayı satıyor yani tüm araştırmalarım olumlu yönde gelsin takalım göreceğiz…

mantıklıymış abi umarım istedigimiz gibi olur

Geri