Comfortline Özellik Listesi

İsim
MUHAMMED ESAD ARSLANTÜRK
Araç
2019 Model 1.6 Tdi Dsg Comfortline
Arkadaşlar Merhaba;
2019 Model Comfortline DSG 1.6 TDI Golf alarak aranıza yeni katıldım. Sizlere sormak istediğim şeyler var. Aracın tam olarak özellikleri keşfedemedim bu konuda bir başlıkta bulamadım aslında. Aracımı tüm donanım ve özelliklerini bilerek kullanmak istiyorum fakat tam olarak ne özelliği var bilmiyorum. Öncelikle aracımda ekstra opsiyon olarak cam tavan mevcut. Fabrikasyon çıkışından itibarende hiç oynanmamış gizli özellik vs açtırılmamış aküsüne kadar yetkili serviste değiştirilmiş bir araç. Geçenlerde traffic jam asistan kullanan bir comfortline sürücüsü görünce acaba bilmediğim özelliklermi mevcut diye düşünmeye başladım. Bildiğim özellikler;
  • Otomatik far
  • Otomatik klima
  • Otomatik silecek
  • Hız sabitleme-limitleme
  • Araç kapı tuşuna bastığımda far karşılama
  • Start-stop
  • Park asistanı ön-arka
  • Karartmalı dikiz aynası
  • Bel desteği
  • Isıtmalı yan aynalar
  • Carplay

carplay hariç 2015 comfortline aracımda var.carplay yok ama bluettoth var telefondan youtube ve spotify üzerinden kablosuz müzik dinliyorum donanım olarak tatmin ediyor

benim aldiktan sonra ogrendigim en sok edici ozellik. on koltuklarin altinda cekmecenin olmasiydi. inanilmazdi...

benim arabada var sağ sol highline da standart sanırım. ağrı kesici yara bandı bakım kartlarını vs saklıyorum epey bi işe yarıyorlar.

2020 leon fr da sadece sürücü tarafında vardı

Geri