Golf 8.5 20000 km genel sorunlar ve çözümleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cengoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bir kaç sorun aslında yapısı gereği hepsinde var.
1- sag sol uğultu, düşük hizlarda tam turda herkeste var, gecmiyor
2- araba calistigi gibi sakin klima ayarlarina girmeyin. 15 20 saniye şans verin. Anca oturuyor sistem. Duzeltmek icin açma kapama tuşuna 15 sn basılı tutun resetlesin. Sonrasinda her zaman calistiktan 15 20 saniye sure verip ayarlara girin. Asla olmuyor.
3- depo doluyken gelen lıkır lıkır ses. O da herkeste var.
4- debriyaj şıkirti sesi de herkesde var.

Genel hatlariyla bunlar dogasi geregi hepsinde olan kronik denen şeyler.
Sadece on park sensoru bende sizin dedginiz gibi engel var goruyor bazen. Pislik ya da isik kaynaklı tahmin ediyorum. Onu da kesfedecegim ins.

Sıkmayın canınızı tek depo 900 km gidiyor. Iyi taraflarindan bakin. Bu paraya nimet bu araçlar.
Merhabalar ist.uzay otoya bakım için gittiğimde ön sensörlerden bahsettim önünde bir şeyler algılıyor arasıra ya da öndeki engel kalktığı halde hala sinyal veriyor gibi gibi söylenen cevap ön plakalı sökün dediler plakayı direkt tampona yapıştıracakmışız sorun %100 çözülecek henüz deneyemedim ama bilgi güncel

Merhabalar ist.uzay otoya bakım için gittiğimde ön sensörlerden bahsettim önünde bir şeyler algılıyor arasıra ya da öndeki engel kalktığı halde hala sinyal veriyor gibi gibi söylenen cevap ön plakalı sökün dediler plakayı direkt tampona yapıştıracakmışız sorun %100 çözülecek henüz deneyemedim ama bilgi güncel
Aynı sorun bende de var. Hatta forumda konu da açmıştım.

https://www.golftutkusu.com/topic/24980-park-sensoru-kafasina-gore-otuyor/

Plaka sorun olsaydı sürekli ötmesi gerekirdi, ara sıra değil. Bu baya garip geliyor ben çözemedim sebebini henüz

Yansıma yapıp şaşırtıyor dedi servis elemanı adam çok netti. beni ikna etti bir deneyip göreceğiz
Ben de diyorum ki plaka konumu hep sabit, ya sürekli yapardı ya hiç yapmazdı. Bence adam saçmalamış

Geri