Birçok kadın şoför artık, şehir içi, şehir dışı otobüs ve tır kullanırken, otomobilde biraz dikkat ederlerse üstesinden gelebilirler diye düşünüyorum.Valla abi hanıma bela oluyor ben her türlü işin içinden çıkarım da neyse bulacağız artik

Birçok kadın şoför artık, şehir içi, şehir dışı otobüs ve tır kullanırken, otomobilde biraz dikkat ederlerse üstesinden gelebilirler diye düşünüyorum.Valla abi hanıma bela oluyor ben her türlü işin içinden çıkarım da neyse bulacağız artik
Bir çok dediğiniz çok çok azınlık maalesef.Birçok kadın şoför artık, şehir içi, şehir dışı otobüs ve tır kullanırken, otomobilde biraz dikkat ederlerse üstesinden gelebilirler diye düşünüyorum.![]()
Abi aynısını yaşadım benimkinde ben hızlı çektim ayağımdan dik yokusta geri geri gidiyordum R de iken araç kendini ileri aldı bunun çözümünü bulabildiniz mi araç 2019 model poloSevgili arkadaşlar söyle bir durum yaşanıyor yaklaşık %30 40 civarı yokuşta araç bas aşağı pozisyon da geri geri gitmek istediğimde sanki kavramiyor öne salıyor kendini biraz frende bekleyip yavaş yavaş çektiğimde kendine geliyor. Sorun ne olabilir aklıma 2 şey geliyor ya basınçtan ya kavramadan
Bende titreme yok hocam. Ben çok yaşamıyorum bu sorunu eşim daha çok yaşıyor ben daha tecrübeli olduğumdan sanırımAbi aynısını yaşadım benimkinde ben hızlı çektim ayağımdan dik yokusta geri geri gidiyordum R de iken araç kendini ileri aldı bunun çözümünü bulabildiniz mi araç 2019 model polo
67 bin km'de 1 ve 2. Viteste yokuşta titreme yapmaya başladı acaba kavramami gitti