Herkese iyi akşamlar. 2024 temmuz ayında golf 8.5 life paket araç aldım. Forumu o zamandan beri takip ediyorum. Gerek benim başıma gerekse çoğu golf sahibi başına gelen yazılımsal sorunlar, İlerde çıkabilecek ciddi sorunlar alternatör vs gibi sebeplerden ötürü artık golften iyice soğumuş durumdayım. Araç çok güzel şık ama kalite artık yerlerde malesef. Daha 1 yıllık araçta trim sesleri gacır gucur sesler. Aracın çalışmamaları bağlantı kopmaları resmen golf 7 den daha kötü bir araç duruma getirdi güzelim aracı. Büyük sorunlar yaşarsam daha da masraf çıkarmamak adına garantisi bitmeden değiştirmeyi düşünüyorum artık. Garanti de ayrı bir olay tabii. 70k garanti uzatma ücreti komik bir durum.
Bu yüzden şu an aklımdaki araç hyundai ioniq 5 hiç değilse yazılım sorunu yine yaşarım ama büyük sorunlar yaşamam ve yakıttanda büyük tasarruf ederim diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu golften hepimizi bir sorun çıkaracak gibi hissediyorum çünkü. Tesla harici ne gibi araçlar alınabilir sizce?
Teşekkürler iyi akşamlar.
Bu yüzden şu an aklımdaki araç hyundai ioniq 5 hiç değilse yazılım sorunu yine yaşarım ama büyük sorunlar yaşamam ve yakıttanda büyük tasarruf ederim diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu golften hepimizi bir sorun çıkaracak gibi hissediyorum çünkü. Tesla harici ne gibi araçlar alınabilir sizce?
Teşekkürler iyi akşamlar.