Golf'e Veda Mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kilecnere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Eren
Araç
Golf MK8.5
Herkese iyi akşamlar. 2024 temmuz ayında golf 8.5 life paket araç aldım. Forumu o zamandan beri takip ediyorum. Gerek benim başıma gerekse çoğu golf sahibi başına gelen yazılımsal sorunlar, İlerde çıkabilecek ciddi sorunlar alternatör vs gibi sebeplerden ötürü artık golften iyice soğumuş durumdayım. Araç çok güzel şık ama kalite artık yerlerde malesef. Daha 1 yıllık araçta trim sesleri gacır gucur sesler. Aracın çalışmamaları bağlantı kopmaları resmen golf 7 den daha kötü bir araç duruma getirdi güzelim aracı. Büyük sorunlar yaşarsam daha da masraf çıkarmamak adına garantisi bitmeden değiştirmeyi düşünüyorum artık. Garanti de ayrı bir olay tabii. 70k garanti uzatma ücreti komik bir durum.
Bu yüzden şu an aklımdaki araç hyundai ioniq 5 hiç değilse yazılım sorunu yine yaşarım ama büyük sorunlar yaşamam ve yakıttanda büyük tasarruf ederim diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu golften hepimizi bir sorun çıkaracak gibi hissediyorum çünkü. Tesla harici ne gibi araçlar alınabilir sizce?
Teşekkürler iyi akşamlar.

Arkadaşlar herkese grupta yazdıkları bilgileri için teşekkür ederim golf 8.5 ile yollarımızı ayırdık. İnşallah sizler sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz. Güzel araçtı ama sorunlu araçlar bunlar herkesin sonu hayır olsun. Selametle..

golf gittikçe gözden düşüyor. japonların sorunsuzluğu insanları çekiyor

Arkadaşlar herkese grupta yazdıkları bilgileri için teşekkür ederim golf 8.5 ile yollarımızı ayırdık. İnşallah sizler sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz. Güzel araçtı ama sorunlu araçlar bunlar herkesin sonu hayır olsun. Selametle..
hakkınızda hayırlısı olsun, klasik alman araçları bir çok sorun tam test edilmeden piyasaya sürülüyor, eskiden makyajlı kasalar bu sorunların çözülüp aracın tekrar piyasaya çıkması için vardı, artık ledleri değiştirip aynı aracı tekrar satmak için makyaj yapılıyor, golf 8,5'larda eskiye nazaran bazı sorunları çözdüler fakat euroncap'in yeni güvenlik sistemlerini yine kullanıcılar üzerinde test ettiler, 8,5'ları ilk çıktığında alan bazı kullanıcılar yazılım güncellemelerini beklemek zorunda kaldı, yine kervan yolda düzüldü
golf 8,5'ların 2025 yılında çok sorunlu araçlar olduğunu düşünmüyorum, yine az da olsa alternatör ve dsg sorunu ihtimali var
araç alım kriterlerinizde en büyük yüzde sorunsuzluk ise ben toyota'nın tam hibritlerine bakardım, 5. nesil hibrit sistemine geçtiler, konfor ve yalıtım olarak alman araçlarından zayıf olsa da japonlar sorunsuzluk açısından önerilebilir
şarj edilebilen araçların en sorunsuzu hangisidir bilmiyorum ama sorunsuzluk isteyen birine tesla önermezdim, yetkili servisinin yetersizliği ve parça bulunabilirliği de sorun

Forum son zamanlarda resmen dert / keder /arıza / şikayet hattına dönüstü.

Özellikle yeni üye olan sadece aracımda bu sorun var şu ses var bu arıza var şikayetleri için üye oluyor.

Forumda çıraklıktan yetisme. lisanslı usta olsa Anlarım. Ses dinlet video yükle arıza nokta atışı bu dense çözüm üretilse anlarım.

Yetkili servis garantiden yada garanti dışı sorunlarınızı niye çözmüyor ? Ucuk fiyat falan hikayeleri?

Sıfır yada 2. El bir aracı almadan önce sanayide alternatif her türlü yedek / çıkma parca temini durumunuz var mı ? Prof/ docent ustanız var mı ?

E-tsi aracları geçtim . Millet phev golf tiguan tayron leon peşinde? Kardesim sen bu phev aracı alıcan iyi güzelde aracın phev sistemi bozulursa 150? 200?250 ? Verecek gücün varmı ? Yada sanayide phev yedek parcacın+ ustan varmı ?

Yeni kasası çıkan Bİr aracın sorunsuzlugundan endişe etmeden bu durumu %99 garantilemeden herkes yeni teknolojilere zıplıyor.

Ya olusacak arızaları yetkilide cash para vererek çözümlemeyi kabullenerek araç alacaksınız yada bu işlere hiç girmeeyeceksiniz.

2017 tdi golf manuel. Mk7,5

Aracı alırken 200 bin km ye kadar bozulmayacağını bilerek aldım.

Bozulursa da sanayide her türlü 1/3 fiyatına orjinal yedek parça + orjinal çıkma temin durumum var. +25 yıllık ustam + ustalarım var

13 ocak 2026 da araç 8 yılı bitirip 9 yaşına girecek. (Km güncel 111.500) de

hocam sorması ayıp arabayı kaça sattınız? gerçek piyasası nedir bizim araçların?

1930 a sattım hocam 19binde idi araç, ioniq 5 e geçtim garanti gayet uzun ve yeterli konforu da golften bile iyi tavsiye ederim düşünen var ise.

Geri