Vagcom kablo hangisini almalıyım?

İsim
emre
Araç
golf 7.5
Merhabalar arkadaşlar,

aliexpressden vagcom hex-v2 clone kablo siparişi vereceğim fakat aracım 2018 golf 7.5 highline ve ürünlerde 2017'e kadar çalışır falan diyor 25.3 versionlu falan yazıyor ama en çok satış yapılan kabloyu en günceli almayı planlıyorum atmega162 chipli olan acaba aracımla uyumlu olurmu amacım basit düzeyde gizli özellikleri açma gibi işleri yapmak problem yaşarmıyım birde çok anlamıyorum chip olarak atmega162'mi almalıyım bilgi verirseniz çok teşekkürler.

1756908214940.png

birde ben bu satıcıya özel mesaj attım aracımın şase no ile uyumlu olup olmadığını sorduğumda bana uyumsuz dedi sizce alırsam aracımı tanırmı bu konuda çok kafam karıştı ne yapmalıyım ?

1756908350420.png

Upvote 0
2018 Golf 7.5 Highline için alacağın VCDS kablosunda dikkat etmen gereken şey sürüm uyumluluğu. 2017’ye kadar destekleyen 25.3 versiyonlu kablolar senin araçta kısıtlı çalışır, bazı kontrol ünitelerine bağlanamazsın. Golf 7.5 (MQB platform) için en az 21.9.0 veya 22.3 sürümünü destekleyen bir kablo alman lazım.

Upvote 0
Merhabalar değerli arkadaşlarım başkabir konu başlığıaltında yazdim ancak tatminkar bir cevap alamadim bende 12.12 vagcom kablosu ve programı mevcut ve sorum şu 2016 model skoda fabia 1.2 tsi dsg style paket aracim var ve bundaki gizli özellikleri acmak istiyorum bu kablo ile bu 12.12 programı ile işimi gorebilirmiyim yani en azindan denesem sorun olur mu yada hangi program ile bunları yapabilirim yol gösterecek herkese çok teşekkür ederim not: vcds 25 ile 18 ve 17 sürümünü yukledim ancak "interface not faund" hatası aldim surekli.

Upvote 0

Geri