Golf 8.5 Yağ Seviyesi Düşük Uyarısı

İsim
Utku
Bir çok kişinin başına gelen başlıkta belirtmiş olduğum konu bugün benimde başıma geldi.

Arabayı çalıştırdığımda yola çıkmadan yağ seviyesini kontrol ettiğimde uyarı verdi. Hemen müşteri hizmetlerini aradım sağolsunlar çok güzel ilgilendiler yarım saat içerisinde yol yardım ekibi adresime gelip garajımda gereken yağ miktarını (1lt kullanılmamış castrol marka 0-20 den 250 gram eklendi kalanı bagajda) ekleyip sorunumu çözdüler.

Herhangi bi ücret ödemedim.

Buradan Doğuş Oto Müşteri Hizmetlerine ve Ankara Aydoğanlar Yetkili Servisine teşekkür ediyorum. Süreç gayet hızlı ve profosyonel şekilde tamamlandı.

Ekli dosyalar

• IMG_6254.jpeg
    IMG_6254.jpeg
    143.9 KB · Görüntüleme: 25

Bir çok kişinin başına gelen başlıkta belirtmiş olduğum konu bugün benimde başıma geldi.

Arabayı çalıştırdığımda yola çıkmadan yağ seviyesini kontrol ettiğimde uyarı verdi. Hemen müşteri hizmetlerini aradım sağolsunlar çok güzel ilgilendiler yarım saat içerisinde yol yardım ekibi adresime gelip garajımda gereken yağ miktarını (1lt kullanılmamış castrol marka 0-20 den 250 gram eklendi kalanı bagajda) ekleyip sorunumu çözdüler.

Herhangi bi ücret ödemedim.

Buradan Doğuş Oto Müşteri Hizmetlerine ve Ankara Aydoğanlar Yetkili Servisine teşekkür ediyorum. Süreç gayet hızlı ve profosyonel şekilde tamamlandı.

Geçmiş olsun…

ben şunu merak ediyorum…

• araç kaç km de
  • bakıma ne kadar süre kaldı
  • bu kadar yağ eksiltmesinin nedeni neymiş

Geçmiş olsun…

ben şunu merak ediyorum…

• araç kaç km de
  • bakıma ne kadar süre kaldı
  • bu kadar yağ eksiltmesinin nedeni neymiş
Metin hocam teşekkürler

7200 kmde şu an. Yol yardım ile gelen arkadaşın söylediği 15.000 km ye kadar bu durumun normal motor içindeki parçaların alışma süreci olduğunu söyledi.

Bu yağın buharlaştığını herhangi bir yerden sızma olmadığını endişelenecek bir durum olmadığını çok kez bu şekilde yağ eklediklerini söyledi

Metin hocam teşekkürler

7200 kmde şu an. Yol yardım ile gelen arkadaşın söylediği 15.000 km ye kadar bu durumun normal motor içindeki parçaların alışma süreci olduğunu söyledi.

Bu yağın buharlaştığını herhangi bir yerden sızma olmadığını endişelenecek bir durum olmadığını çok kez bu şekilde yağ eklediklerini söyledi
Yazık. Almanyanın yanlış üretim derdini, Türkiye yetkili servisleri çekiyor...
Bazen de kullanıcı.
Geçmiş olsun.
VW kendini bitiriyor..

Bu yardımı yapan ekibi de bayiyi de tebrik etmek lazım. Hem 1 lt yağ getirip eklemişler hem kalanını vermişler hem de ücret almamışlar. Olması gereken budur. Bazı bayiler sinekten yağ çıkarma derdinde olduğu için bir sürü kullanıcıdan bin küsür lira para aldılar. Aynı sorunu tekrar yaşamazsınız bagajınızda yağ ile gezmenize gerek yok. Aracım 25 binde ve bu uyarıyı sadece ilk aldığım zamanlarda fabrikada eksik yağ konulmasından dolayı verdi.

4448924'ü mü aradınız? değilse hangi numarayı aradınız? telefona kaydettim, ilerleyen zamanlarda ihtiyacımız olabilir

4448924'ü mü aradınız? değilse hangi numarayı aradınız? telefona kaydettim, ilerleyen zamanlarda ihtiyacımız olabilir
Sizi bilmem ama biz arabayı teslim alırken yol yardım ve çekici hizmeti için numaraları , araba bilgi kitapçığı ile verdiler. Araba torpidosunda duruyor.

ben de aracı aldıktan sonra 9 bin km de iken yağ seviyesi yarının birkaç tık altına düştü. sanırım 3. çubukta iken (yağ seviyesi düşük uyarısı vermeden) yağ seviye ekranına girdiğimde motor bölümü sarı renginde gösteriyordu. Servise gittim tamamladılar. daha sonra 15 bin bakıma girdim. en son 30 bin bakıma girerken de yarının üzerinde idi yağ seviyesi.

Geri