Arkadaşlar araç 2024 kasım çıkışlı 8.5 12000 km de şimdiden kapılardan direklerden gacır gucur sesler geliyor özelikle bozuk yollarda araç kasılınca araç hor kullanılmıyor ama sanırım kronik sorun çözüm bulan var mı acaba teşekkürler 

Ben kapı fitillerinin kupayla öpüştüğü yere bez bant çekip sorunu hallettim gıcırtı sesi hiç yok artık. Aracım 19bindeArkadaşlar araç 2024 kasım çıkışlı 8.5 12000 km de şimdiden kapılardan direklerden gacır gucur sesler geliyor özelikle bozuk yollarda araç kasılınca araç hor kullanılmıyor ama sanırım kronik sorun çözüm bulan var mı acaba teşekkürler![]()
foto atar mısınızBen kapı fitillerinin kupayla öpüştüğü yere bez bant çekip sorunu hallettim gıcırtı sesi hiç yok artık. Aracım 19binde
Kesinlikle oyle, Mercedes Glb aracimizdada oluyor o kapi gicirtisi. Insanlar takilacak yer ariyor cidden.Yeni araçların hepsinde bu sesler var mercedes dahil . Bunlara takılmayın , takılsanızda elinize birşey geçmez
aynı dönemin aracı a3 8v makyajlı aracımda da trim sesinden eser yoktuSirf bu sikayetlerden oturu arabamı değiştirmiyorum Golf 7,5 heralde bu isin nirvanasi.Ne ses ne gicirti.Kapinin ic guzune su sisesi koyuyorum onun sesi var sadece…