Golf 8.5 Trim Sesleri

İsim
Ahmet Erdi Çete
Araç
Golf 8.5
Arkadaşlar araç 2024 kasım çıkışlı 8.5 12000 km de şimdiden kapılardan direklerden gacır gucur sesler geliyor özelikle bozuk yollarda araç kasılınca araç hor kullanılmıyor ama sanırım kronik sorun çözüm bulan var mı acaba teşekkürler 😊

Çözümü yok bende de aynı durum var 17 binde araç bakımda kapı fitillerine yağ sıktılar o da çözmedi. Kalite sıfır görüntüde kaliteli gözüküyor her şey ama aslında değiller. Golf bir hayal kırıklığı her şeyiyle

Arkadaşlar araç 2024 kasım çıkışlı 8.5 12000 km de şimdiden kapılardan direklerden gacır gucur sesler geliyor özelikle bozuk yollarda araç kasılınca araç hor kullanılmıyor ama sanırım kronik sorun çözüm bulan var mı acaba teşekkürler 😊
Ben kapı fitillerinin kupayla öpüştüğü yere bez bant çekip sorunu hallettim gıcırtı sesi hiç yok artık. Aracım 19binde

Yeni araçların hepsinde bu sesler var mercedes dahil . Bunlara takılmayın , takılsanızda elinize birşey geçmez

Yeni araçların hepsinde bu sesler var mercedes dahil . Bunlara takılmayın , takılsanızda elinize birşey geçmez
Kesinlikle oyle, Mercedes Glb aracimizdada oluyor o kapi gicirtisi. Insanlar takilacak yer ariyor cidden.

Sirf bu sikayetlerden oturu arabamı değiştirmiyorum Golf 7,5 heralde bu isin nirvanasi.Ne ses ne gicirti.Kapinin ic guzune su sisesi koyuyorum onun sesi var sadece…

Sirf bu sikayetlerden oturu arabamı değiştirmiyorum Golf 7,5 heralde bu isin nirvanasi.Ne ses ne gicirti.Kapinin ic guzune su sisesi koyuyorum onun sesi var sadece…
aynı dönemin aracı a3 8v makyajlı aracımda da trim sesinden eser yoktu

Geri