1.0 DSG Polo aracımdan kalkışta gelen ses

İsim
Ömer
Araç
Volkswagen Polo(2021 DSG)
Herkese merhabalar 2021 1.0 tsi dsg polo aracımdan kalkışta, 1. ve 2. viteslerde gaza basmamla beraber düşük devirde videodaki ses geliyor, araç soğukken değil sıcakken geliyor çözümünü bi türlü bulamadık, v kayış bilyalar ve benzin pompası değişti ama hala devam ediyor, başına gelen var mıdır aracı yürütmeye de çekiniyorum sıkıntı yaşarım diye

https://files.fm/f/tjyd636xc8
ilgili video

Herkese merhabalar 2021 1.0 tsi dsg polo aracımdan kalkışta, 1. ve 2. viteslerde gaza basmamla beraber düşük devirde videodaki ses geliyor, araç soğukken değil sıcakken geliyor çözümünü bi türlü bulamadık, v kayış bilyalar ve benzin pompası değişti ama hala devam ediyor, başına gelen var mıdır aracı yürütmeye de çekiniyorum sıkıntı yaşarım diye

https://files.fm/f/tjyd636xc8
ilgili video
Ömer hocam bi şanzuman ustasına göstersen iyi olur bendede golf8 impression var manuel debriyaja basınca gıcırtı tarzı ses geliyor özel bi servise gösterecem çözülmezse yetkili servise gideceğim artık.

Ömer hocam bi şanzuman ustasına göstersen iyi olur bendede golf8 impression var manuel debriyaja basınca gıcırtı tarzı ses geliyor özel bi servise gösterecem çözülmezse yetkili servise gideceğim artık.
hocam götürdüğüm usta sesi şanzımana yormadı hiç ama yolun sonu şanzıman gibi duruyor

hocam sizin araçtan ne kadar süredir ses geliyo

hocam sizin araçtan ne kadar süredir ses geliyo
Aracı ben alalı 5 ay oldu aldığım sıralar yoktu böyle bir ses zamanla gündelik kullanmayla son 2 aydır arttı ses önceden aşırı kullanmadan sonra debriyajda gıcırtı sesi oluyordu şimdi soğukken bile araç çalışmadan bassam bile debriyaja geliyor daha 29k’da araç nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum yetkili servisten randevu alıp göstereceğim en güvenilir yine böyle olur gibi bu iş.

Geri