Merhaba Golf 8 alarak aranıza yeni katıldım tavsiyelerinizi bekliyorum

İsim
Alperen
Araç
Volkswagen golf 8
Merhaba 5 ay önce golf 8 impression manuel 29.000 km’de aracımı aldım aranıza yeni katıldım,öncelikle şöyle bi sorunum var aracımda debriyaja basınca rahatsız edici gıcırtı sesi var ve dur kalklarda genellikle 1.viteste sorun yaşıyorum silkeleme oluyor birde 1’den 2’ye geçerken vites araç dışından tıkırtı sesi geliyor tavsiyeleriniz nedir ne yapmam gerekiyor yardımcı olacağınızı düşünüyorum bu durum beni aşırı rahatsız ediyor teşekkürler.

Merhaba Aynı sorunları Seat Toledo 1.2 TSi Manuel sıfır araçta yaşamıştım 2. vites Sekromeç dişlisi bozuk çıkmıştı şanzıman sökülerek dişliler değişmişti.

Merhaba aracı alırken denediniz mi?
Evet denemiştim o gün herhangi bir sorun yoktu,debriyajdan gıcırtı seside gelmiyordu ilk başlarda uzun kullanımdan sonra ses geliyordu, 2 aydır neredeyse araç soğukken bile bu ses oluyor debriyajdan artık rahatsız edici durumda dur kalklarda silkeleme olayı sıkıntı yaratıyor ışıkta durmaya korkuyorum.
Merhaba aracı alırken denediniz mi?

Merhaba Aynı sorunları Seat Toledo 1.2 TSi Manuel sıfır araçta yaşamıştım 2. vites Sekromeç dişlisi bozuk çıkmıştı şanzıman sökülerek dişliler değişmişti.
Geçmiş olsun böyle bir arzada olabilir ihtimaller arasında,aracın ilk sahibi aracı garanti dışı bırakmış tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum sanayide kime güvenip götüreceğim mantıklı olan yetkili servise gitmek gibi ama tereddütteyim bu soruna bir çözüm sağlaya bilecekler mi diye.

Geçmiş olsun böyle bir arzada olabilir ihtimaller arasında,aracın ilk sahibi aracı garanti dışı bırakmış tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum sanayide kime güvenip götüreceğim mantıklı olan yetkili servise gitmek gibi ama tereddütteyim bu soruna bir çözüm sağlaya bilecekler mi diye.
Merhaba Antalya'da yaşıyorsunuz sanırım ben Adana'da yaşıyorum Marmaris'e giderken yolda aracım bobin-buji arızası verdi internetten yorumlara bakarak Akdeniz Oto Sanayi Sitesi Ayar Oto'ya gitmiştim ve nokta atışı arıza tespit edip onardılar memnun kalmıştım. VAG grubu araçlara bakan orijinal ekipman kullanan kaliteli bir yere benziyordu. Tanımam etmem sadece fikir sunuyorum geçmiş olsun.

Merhaba Antalya'da yaşıyorsunuz sanırım ben Adana'da yaşıyorum Marmaris'e giderken yolda aracım bobin-buji arızası verdi internetten yorumlara bakarak Akdeniz Oto Sanayi Sitesi Ayar Oto'ya gitmiştim ve nokta atışı arıza tespit edip onardılar memnun kalmıştım. VAG grubu araçlara bakan orijinal ekipman kullanan kaliteli bir yere benziyordu. Tanımam etmem sadece fikir sunuyorum geçmiş olsun.
Evet Antalya’da yaşıyorum öneriniz için teşekkür ederim değerlendireceğim.

Geri