Sorunlar sorunlar ve daha fazla sorunlar...

Orijinal contasını servisten alıp değiştirirseniz külbütör kapağı sızdırma problemi gidiyor. Bende artık sızıntı yok (ustanın düzgün işçilik yaptığını kabul ederek)

Contayı yerine çok dikkatli yerleştirmesi gerekiyor.

50-60 binde enjektör yaptıran varmış. 188 bin nerdeyse 190 bine dayanmış fena değil ama ben bi 250-260 bine kadar enjektörün sorunsuz gitmesini beklerdim malesef tdi motor kroniği enjektör...
50-60 bin az hocam kardeşimde superb 1.6 tdi var araba 300 binde ilk sahibi,2 kere tamir yaptırdı ama hiç değişmedi tamir ettirebiliyorsanız öyle yapın enjektörler pahalı sonuçta

50-60 bin az hocam kardeşimde superb 1.6 tdi var araba 300 binde ilk sahibi,2 kere tamir yaptırdı ama hiç değişmedi tamir ettirebiliyorsanız öyle yapın enjektörler pahalı sonuçta
mecbur revize yoluna gidicem. babamda da 1.5 dci kangoo var hiç dikkat etmiyor çok hor kullanıyor 270 binde en ufak ses yok. ben üstüne düştükçe sorun çıkmaya devam ediyor anlamadım bu iş :D :D

mecbur revize yoluna gidicem. babamda da 1.5 dci kangoo var hiç dikkat etmiyor çok hor kullanıyor 270 binde en ufak ses yok. ben üstüne düştükçe sorun çıkmaya devam ediyor anlamadım bu iş :D :D
bendede 1.5 dci symbol var 240 binde hala enjektörler temiz revize yolu bütçe varsa mantıklı hocam :D

Geri