Golf 7 Motor Soğutma Suyu Problemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Omerr17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Ömer
Araç
Golf 7
Aracıma su ekleyip 50-100 km gittikten sonra ansızın motor soğutma suyunu kontrol edin diye ekranda beliriyor.Arabayı sağa çekip az bekledikten sonra soğutma suyunun oldugu yerin kapagini aciyorum ve seviyenin altinda gozuken su bi anda normal seviyeye geliyor.Ardından kontağı kapat aç yapıyorum ve kontrol edin yazisi geçiyor.

Aracımda ne gibi bi problem olduğu hakkında fikri olan var mı?

Hayırlısı olsun contaya 60 70 diyen rektefiyeye ne diyecek acaba 60 70 lik bişey yok tabii bir süredir antifirizsiz deyince nerelere zarar verdi kim bilir

Upvote 0
Hayırlısı olsun contaya 60 70 diyen rektefiyeye ne diyecek acaba 60 70 lik bişey yok tabii bir süredir antifirizsiz deyince nerelere zarar verdi kim bilir
Bende alalı 2 ay olmustu,bunu exper soylemisti bana contasinin yanik oldugunu.Benim de arac hakkinda pek bilgim yok ve ilk aracim.Hem hevesliyim hem de tez canlıyım.Kuzenimle gitmistim o anlar diye.10 senedir arac kullaniyor ve biliyordur diye tahmin ettim.Exper contası yanık dedigi zaman kuzenim expere hayir oyle sey olmaz olsa bile bu araba gitmez dedi.Bende ona inanarak aldım.Ama ne yazikki bir sey bildigi yokmus.Tek gitseydim daha iyiydi.2 ay kulland ve sattim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Bende alalı 2 ay olmustu,bunu exper soylemisti bana contasinin yanik oldugunu.Benim de arac hakkinda pek bilgim yok ve ilk aracim.Hem hevesliyim hem de tez canlıyım.Kuzenimle gitmistim o anlar diye.10 senedir arac kullaniyor ve biliyordur diye tahmin ettim.Exper contası yanık dedigi zaman kuzenim expere hayir oyle sey olmaz olsa bile bu araba gitmez dedi.Bende ona inanarak aldım.Ama ne yazikki bir sey bildigi yokmus.Tek gitseydim daha iyiydi.2 ay kulland ve sattim.
Siz siz olun kendizinden baska sizin iyiliğinizi düşünen olmadigini bilin arkadaslar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0

Geri