GOLF 7.5 1.6 TDI STAGE 1 SONRADAN AÇILMA

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahmetklc7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Ahmet
Araç
Golf 7.5 1.6 TDI Bluemotion Highline
Merhabalar,

Golf 1.6 tdı 115 hp aracıma stage 1 soft yazılım yaptırdım aracımın şu an 145 hp 310 nm torka sahip olduğunu söylediler aracımda ilk gün çok fazla bir fark yoktu beklentimi tam karşılamadı bana zamanla açılır aracın adaptasyon süreci olacağını söylediler.
Bu adaptasyon süreci hakkında bilgisi olan var mı ? Böyle bir süreç var mı ?

NOT: ARACIM BAZEN GERÇEKTEN KOLTUĞA YAPIŞTIRIR GİBİ HIZLANIYOR BAZEN İSE AYNI HIZ AYNI DEVİRLERE DAHA YAVAŞ HIZLANIYOR

ECU haritasını değiştirseniz bile belli adaptasyonlar beyin otomatik yapar, bunlar da kısa sürede kendini adapte eder, 100 200km gibi.
Yakıtta etkilidir.
Atmosfer basıncının da önemi yüksek, rakım etkili, deniz seviyesinde daha iyi çalışır.

Nerede yaptırdınız yazılımı ?
Firma iyiyse sorun olmaz.

ECU haritasını değiştirseniz bile belli adaptasyonlar beyin otomatik yapar, bunlar da kısa sürede kendini adapte eder, 100 200km gibi.
Yakıtta etkilidir.
Atmosfer basıncının da önemi yüksek, rakım etkili, deniz seviyesinde daha iyi çalışır.

Nerede yaptırdınız yazılımı ?
Firma iyiyse sorun olmaz.
DR.ECU da yaptırdım ilk gün baya bi bastım çok zorladım (test amaçlı ve süre ölçmek için) şu an yazılımın üzerinden 400km geçti ve biraz daha iyi yürüyor gibi

Ben direk dyno üzerinden yazılım öncesi ve sonrası ölçümle hp tork eğrisi üzerinden görmüştüm. Direk değişmişti araç ufak tefek ayarları araç kendi yapıyordur onu bilemem ama direk bir değişim olması lazım.

Ben direk dyno üzerinden yazılım öncesi ve sonrası ölçümle hp tork eğrisi üzerinden görmüştüm. Direk değişmişti araç ufak tefek ayarları araç kendi yapıyordur onu bilemem ama direk bir değişim olması lazım.
Dyno yaptırma fırsatım olmadı maalesef

Dyno yaptırma fırsatım olmadı maalesef
Benim yaptırdığım yerde kendi dynosu vardı şöyle söyliyim. Tekerde 101 verirken yazılım hemen sonrası 134 verdi. Belki ara hızlanmalar oturur ama direk bir fark vardı. Yazılımdan yazılıma göre değişir mi bilmem ama benimki direk araca özel bir yazılımdı. Genelde hazır dosya yazıp geçiyorlar.

Benim yaptırdığım yerde kendi dynosu vardı şöyle söyliyim. Tekerde 101 verirken yazılım hemen sonrası 134 verdi. Belki ara hızlanmalar oturur ama direk bir fark vardı. Yazılımdan yazılıma göre değişir mi bilmem ama benimki direk araca özel bir yazılımdı. Genelde hazır dosya yazıp geçiyorlar.
nerde yaptırdınız hocam

Geri