Golf 8 Ekranla Uyumlu Ambiyans

İsim
Esat
Araç
Golf 8 1.0 2021
Selamlar arkadaşlar,

İç ambiyanstan memnun değilim yeni ambiyans yaptırmak istiyorum ama ekrandan kontrol edilebilmeli. Şu an her yer telefondan kontrol edilen dandik şeyler kullanıyor.

Animasyon ve bin tane renk istemiyorum sadece kaliteli led ve ekrandan kontrol edilebilir ambiyans yapan yer yok mu :)

Selamlar arkadaşlar,

İç ambiyanstan memnun değilim yeni ambiyans yaptırmak istiyorum ama ekrandan kontrol edilebilmeli. Şu an her yer telefondan kontrol edilen dandik şeyler kullanıyor.

Animasyon ve bin tane renk istemiyorum sadece kaliteli led ve ekrandan kontrol edilebilir ambiyans yapan yer yok mu :)

aslında senin açtığın bir konu var orada konuyu bilen arkadaşlar sana her cevabı verdi oradan yola çıkabilirsin…

https://www.golftutkusu.com/topic/25964-golf-8-sag-yolcu-kapi-ambiyans-bozuldu/

Buradaki sorum tamamen farklı hocam. Orijinal ledleri söküp ambiyans yaptırmak istiyorum ve ekrandan kontrol edilebilir olmalı diyorum. Sorum ve arayışım farklı

Yok anladım ben…
Lakin orjinal ledleri sökmen için kapı döşemesinin arasındaki plastikleri eritmen lazım bu sıkıntı oraya anca uzak doğu aynı üründen takarsın ekranda aynı şekilde kullanırsın onların ışığı daha gür istediğin ışık şiddetini alabilirsin sadece bu işlemi yapan usta yok döşemem parçalanacak içerde, elin yatkın ise ozaman daha hassas davranıp on numara bir şey çıkabilir…
Hatta bu ürünü aliexpresten alıp yapamayıp forumda satanda olmuştu…
Sende direk oradan alabilirsin…
IMG_1851.jpeg

Son düzenleme:

Geri