Araçlar için yeni düzenleme! Resmi Gazete'de yayımlandı: Takip, kamera ve acil durum butonu zorunlu olacak

Arkadaşlar dediğim gibi hususi araçları ilgilendiren bir konu değil ancak Türkiye şartlarında herkesin kamera takmasını öneririm.
Hususi araçlar için bir zorunluluk yok.
WhatsApp Image 2025-08-19 at 09.39.15.jpeg

Karayolları trafik yönetmeliğinin 1 sayılı cetvelin c)Hususiyetlerine Göre Araçlarda Bulundurulacak Techizat bölümünde " Techizat bölümünde yer alan araç takip ve kamera sistemi ile görüntü kayıt cihazı ve acil durum butonu teçhizatı bulundurma şartı, kapsamda bulunan " şartına bakıldığı zaman aşağıdaki detay çıkıyor.

WhatsApp Image 2025-08-19 at 09.39.31.jpeg

yaklaşık 1 aydır ara ara boş vakitlerimde şu ürüne bakmıştım

videolu öneri şeklinde izliyorum genelde

reklam vs değildir.
Pilli ürünleri önermem, araç güneşte iç mekan 60 70 dereceleri buluyor, pil potansityel risk.
Bu ürünüde 2 önceki aracımda kullanmıştım, kalitesi iyi ama pilli olması soru işareti.
Şuan DDPAI N5 Dual kullanıyorum tavsiye ederim.

Pilli ürünleri önermem, araç güneşte iç mekan 60 70 dereceleri buluyor, pil potansityel risk.
Bu ürünüde 2 önceki aracımda kullanmıştım, kalitesi iyi ama pilli olması soru işareti.
inceleyeceğim bunu teşekkür ettim

Hocam park modunda da kullanıyor musunuz aküye herhangi bir zararı oluyor mu?

Araç kamerası fırsatçılığı doğar şimdi de. Araçlar fabrika çıkışlı koysa da kimse mağduriyet yaşamasa keşke

• Beğen
Tepkiler: SCC

Geri