Cam Tavan Çerve Kırığı

İsim
Eray
Araç
GOLF 2019 MK7,5 1.6 TDI 115 PS HIGHLINE DSG / PURE WHITE
Selamın aleyküm herkese iyi forumlar.

Bugün aracımı temizlerken karşılaştığım manzara sizce ne kadar süre sonra değiştirmeliyim?

(Sağ ve sol cam tavanın altındaki su giderine denk gelen yerler kırılmış orta kısım da çatlamış)

Ekli dosyalar

• IMG_9800.jpeg
    IMG_9800.jpeg
    243.8 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_9799.jpeg
    IMG_9799.jpeg
    357.6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_9798.jpeg
    IMG_9798.jpeg
    292.2 KB · Görüntüleme: 43

Aleyküm selam hocam. Golflerde kronik. araç esnediği zaman çatlama yapıyor. serviste değiştirmek için 40 bin TL istiyorlar.

daha ucuz bi yöntem ise çatlağın arasını doldurup üzerini kaliteli bir pianoblack filim ile kaplamak.

çerçeveyi değiştirseniz bile tekrardan çatlama şansı var. size tavsiyem eğer araç tavandan su almıyorsa ellemeyin öyle kalsın.

Aleyküm selam hocam. Golflerde kronik. araç esnediği zaman çatlama yapıyor. serviste değiştirmek için 40 bin TL istiyorlar.

daha ucuz bi yöntem ise çatlağın arasını doldurup üzerini kaliteli bir pianoblack filim ile kaplamak.

çerçeveyi değiştirseniz bile tekrardan çatlama şansı var. size tavsiyem eğer araç tavandan su almıyorsa ellemeyin öyle kalsın.
Hocam tavsiyen için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda kaplatıcam. Bu arada bugün yıkadım ve kurularken farkettim su alıyor mu diye baktığımda öyle bi durum yoktu ama tabi yoğun yağışlarda nasıl olur bilmiyorum

Hocam tavsiyen için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda kaplatıcam. Bu arada bugün yıkadım ve kurularken farkettim su alıyor mu diye baktığımda öyle bi durum yoktu ama tabi yoğun yağışlarda nasıl olur bilmiyorum
rica ederim hocam geçmiş olsun

Hocam geçmiş olsun. Henüz çok yeni başlamış. Tamiratı olsa da zamanla yine çatlıyor
Çok teşekkür ederim hocam. UBC53 hocamın dediği gibi piano black kaplama yaptırıcam kalite olanlarından diğer türlü servise dünya para bayılmak istemiyorum tekrar aynı senaryo yaşanacaksa

Geri