Golf 7 2013 1.4 tsi act 140 Epc ve motor arıza ışığı

İsim
ekrem
Araç
1.4 tsi act bmt 140 hp
Selamın aleyküm 20 gün önce aldığım araç seyir halinde motor arıza ışığı ve Epc ışığı yakmisti Ww uzay yetkili serviste bakıma girmiş çoğu ağır bakımı yapılmıştı Buji bobin triger kavrama mekatronik vs gibi esenyurt doğuş otoya çektirdim aracı konfigirasyon ve act yerlerini değiştirdik dediler sonra yakıt katkisi verdiler 2500 tl mı aldilar 2 hafta sonra bugün yine aynısı oldu hafiften tekleme var Epc motor arıza yakıyor ayrıca doğuş oto ustası bana araçta motor içi kurum olabileceği ve araç yazılımlı dedi bundan yapar dedi başına aynisi gelen tüm arkadaşlardan yorum bekliyorum madem uzay da ağır bakım için 180 bin ödendi o zman niye yaptılar aracı doğus oto buna benzer şey söyledi şimdi ne yapmalıyım
Araç yine doğuşa yoksa uzaya mı gitmeli ?

Hocam servislere ben pek güvenmiyorum ne kadar vasıfsız iş bilmeyen eleman varsa servislere dolmuş malesef.

kendimden örnek vericek olursam volkswagen yetkili servisine gidip ruhsatımı gösterip aracım için bir adet map sensörü istedim bana map sensörü diye bişey yok dedi şok oldum. parça kodunu verdiğimde aratıp buldu.

istanbulda iseniz reset garaj var sultanbeylide nokta atışı arızanızı çözerler vag grubuna bakıyorlar sadece bi gidip gösterin derim.

Hocam servislere ben pek güvenmiyorum ne kadar vasıfsız iş bilmeyen eleman varsa servislere dolmuş malesef.

kendimden örnek vericek olursam volkswagen yetkili servisine gidip ruhsatımı gösterip aracım için bir adet map sensörü istedim bana map sensörü diye bişey yok dedi şok oldum. parça kodunu verdiğimde aratıp buldu.

istanbulda iseniz reset garaj var sultanbeylide nokta atışı arızanızı çözerler vag grubuna bakıyorlar sadece bi gidip gösterin derim.
Arıyor olacağım servis gerçekten iş bilmez olmuş

İstanbuldayim Büyükçekmece tarafı

Eğer arabayı yürütebilirsem göstereceğim

Arıyor olacağım servis gerçekten iş bilmez olmuş
Ben ne zaman servise gitsem araç çıktıktan sonra mutlaka her yerini kontrol ederim ve mutlaka ya bir vida eksik yada yapılan iş olmaz ikinci hatta üçüncüye gittiğim oldu mecbur gidiyorum istanbul dayım doğru diürüst usta bulamadım bunlar en azından hatasını kabul ediyor ücret almıyor arızayı da % 90 buluyorlar ama yapanlar çoğumlukla çırak 2-3 usta var bunlar arızayı buluyor çıraklar yapıyor😀

Geri