2025 Golf Mk 8 kapı sert kapanma sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Manu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Zafer
Araç
2025 Golf MK8
Arabamı 5 aydır kullanıyorum ancak ön kapıları yavaş kapatırken tam kapanmıyor yerinden seker gibi oluyor illa hızlıca çarpmak gerekiyor, geçen bayide gezerken diğer bir tane Golf showroom arabasına baktım kapı çok yumuşak kapanıyor. Benim kapıda ayar sorunumu var yoksa bu Golf 8 lerde kronik sorun mu, birde ön kapı ile arka kapı arasındaki rüzgar fitilinden mi kaynaklı acaba bu rüzgar fitilide yerinden çıkmıştı zar zor yerine oturtmuştum

Arabamı 5 aydır kullanıyorum ancak ön kapıları yavaş kapatırken tam kapanmıyor yerinden seker gibi oluyor illa hızlıca çarpmak gerekiyor, geçen bayide gezerken diğer bir tane Golf showroom arabasına baktım kapı çok yumuşak kapanıyor. Benim kapıda ayar sorunumu var yoksa bu Golf 8 lerde kronik sorun mu, birde ön kapı ile arka kapı arasındaki rüzgar fitilinden mi kaynaklı acaba bu rüzgar fitilide yerinden çıkmıştı zar zor yerine oturtmuştum
Kapı ayar sorunu var

Yeni araç fitiller henüz daha çok yeni. bir süre daha kullanın düzelicektir. düzelmez ise fabrikasyon kapı ayarı bozuk olabilir. 2020 model sıfır clio aracımın sağ ön kapısında benzer bir durumla karşılaşmıştım.

Nasıl bir sorun acaba kapanmasında bir sorun yok sadece fitiller zorluyor bunu hissediyorum
Golf 8 varken geçen sene aynı şekilde ön 2 kapı aynı şikayetle gittim ilk başta fitiller sert bi süre kullanın demişti 2 ay geçti %20 düzeldi sonrasında bir daha gittim 1 saat sonra verdiler sorunsuzdu

Geri