- İsim
- MetinK.
- Araç
- Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz
Hocam selamlar, Golf 8 içinse bana pm atabilir misin.
Okey sizlere zahmet sabah bir kontrol edersiniz. Eğer sabah kontrolünüz neticesinde okey olursa ben elden alacağım. Lakin pm olayı için bir alternatif bulmamız güzel olur ayrıntılar için pm veyahut muadili nitelikteki bir konuşmaya geçmemiz şart, burası public.
Hocam teşekkürler. Almaktan vazgeçtim. Sizler de sabah gidip kendinizi yormayın. Belki iyi niyetli bir insansınız sizleri tanımıyorum ama "buraya gelir alırsın" şeklinde bir hitap şekli hoşuma gitmedi. Bunun yerine daha farklı bir ifade ile "eğer anlaşırsak başakşehire gelebilirseniz güzel olur muhtelif durumlardan dolayı ben gelemiyorum" minvalinde bir konuşma yapsaydınız zaten gelebilirdim. Teşekkürler. İyi akşamlar.
Bence bu bahane olmuş. Size hiçbir yanlış şey dememiş adam. Gelip al emri vermemiş, olursa gelip alırsın demiş. Sonuçta senin ayağına getirmeyecek sen alacaksın.Hocam teşekkürler. Almaktan vazgeçtim. Sizler de sabah gidip kendinizi yormayın. Belki iyi niyetli bir insansınız sizleri tanımıyorum ama "buraya gelir alırsın" şeklinde bir hitap şekli hoşuma gitmedi. Bunun yerine daha farklı bir ifade ile "eğer anlaşırsak başakşehire gelebilirseniz güzel olur muhtelif durumlardan dolayı ben gelemiyorum" minvalinde bir konuşma yapsaydınız zaten gelebilirdim. Teşekkürler. İyi akşamlar.
Bence bu bahane olmuş. Size hiçbir yanlış şey dememiş adam. Gelip al emri vermemiş, olursa gelip alırsın demiş. Sonuçta senin ayağına getirmeyecek sen alacaksın.
Daha kibar olabilir miydi? Her zaman daha kibarı vardır. Ama bu takılacak seviyede değil. Küfretmiş gibi davranmaya gerek yok bence.
Yine de iyi akşamlar