Bisiklet Taşıma Askısı

Hocam arkadan vuran için çözüm yok maalesef ama ben çeki demiri taktıktan sonra bile şunu fark ettim arkadamda bana tampon yapan sayısı bariz bir şekilde azaldı. Sökülüp takılan çeki demiri taktırdım ama bunu fark edince hiç sökmüyorum. Biraz maliyetli fakat park ederken bile kimse çok yanaşmıyor o yüzden mini kasko gibi oldu. Bisiklet zevkiniz varsa en sağlıklı yöntem çeki demiri üzerine takılan aparatlar ben bagaja takılanı denedim araca çok zarar veriyor maalesef bir daha kullanmadım.
Bende sedan aracım için düşünüyordum ama fiyatları pahalı gibi 20-25 bin lira arası değişiyor

Size Thule Clip On modellerini önerecektim, kayış vs yok fakat spoilerı kastıracağı için olmaz. Megane'ın spoilerı bir seyahatimde kopmuştu...

Bkz @Tolgakurt
Image (4).jpeg

Tavan taşıyıcı tavsiye ederim.

Yalnız bu vidalama değil, kapının üstüne geçip kastırılıyor. Bisiklet taşıyıcılar ise aparatlarıyla kitleniyor. Vidalama, tavanı "fix point" olan araçlarda geçerli, yani tavanda vida yeri olan araçlar; Golf öyle değil. @POTATOmehmet

Hocam nasıl sıfır stres? Arkadan bir araç vursa bisikletiniz arada tost olur... @profesor
Serhat hocam bu kadar bisikleti ne yapıyorsunuz böyle 😂 Hepsi de yol bisikleti. Kıskandım doğrusu 🙂

Hocam birisi arkadan park ederken bile dokunca yapacağınız masraf inanın ondan daha fazla
Doğrudur hocam çeki demiri eski Megane 2 aracımda vardı vede gerçekten insanlar yarım metre bir metre uzak duruyorlar

Geri