2021 olan Maltepe Erel, 2023 olan Avek ümraniye hocam.Detaylı şekilde deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Açık hava filtresi ve ambiyans aydınlatma fikrinden vazgeçtim (Ender Elektronik’te yaptırmayı düşünüyordum). Ancak GTI difüzöre gerçek egzoz çıkışı yaptırıp yaptırmama konusunda hâlâ kararsızım.
Anladığım kadarıyla servis çoğu hafif modifikasyonda sorun çıkarmıyor. Hangi servisi kullandığınızı paylaşırsanız sevinirim.
Jant konusunda ise İstanbul’da yaşadığım için konfor açısından 17″ tercih edeceğim.
Yine de muayeneden geçse bile trafik çevirmesinde polislerin kusur bulma ihtimali beni düşündürüyor.
Anadolu yakasında GTI difüzör montajı için önerebileceğiniz güvenilir bir yer var mı?
Çünkü daha önce spoiler montajında yaşadığım gibi (bagaj açıldığında tavanda göçük ve boya kalkması olmuştu) sorunlarla karşılaşmak istemiyorum.
Eğer egzoz konusunu 2.çıkışın aktif olmayacağı şekilde yaparsanız çevirmelerde bir problem yaşamazsınız . Gaz ver deseler ses yok aküyü aç deseler varex vs kablolama yok aktif mi diye bakarsa zaten aktif olmayacak anlayacağınız ortada cezalık bir problem yok.
Geçmiş yıllarda egzoz ucundan ceza yiyen arkadaşım oldu ancak karşılıklı polisle takışma sonucunda yazdı bir de onun son susturucusu delikti yani 2.uç aktifti. Bir problem olacağını düşünmüyorum o yüzden. Jant için de 17" değil de 18" tavsiye ederim 225/40/18 ebat ile. Hele borbet'in Y modeli 17" olarak mk8 de istenilen görüntüyü vermez ancak 18" oldukça şık duracaktır.