Merhabalar herkese,
Golf 8.5 Impression sahibiyim. Aracıma birkaç ufak dokunuş yapmayı planlıyorum. Ancak hem garanti hem de muayene açısından net bilgi almak istiyorum. Bu konularda deneyimi olanların yorumlarını bekliyorum.
Planladığım işlemler:
Ek bilgi:
Aracımda şu anda R Style spoiler var ve bu garantiye herhangi bir sorun teşkil etmedi.
Tecrübelerinizi özellikle garanti kapsamı ve muayene durumu açısından paylaşırsanız çok yardımcı olur.
Ek olarak, işlem önerileriniz varsa onları da yazabilirsiniz.
Teşekkürler.
Golf 8.5 Impression sahibiyim. Aracıma birkaç ufak dokunuş yapmayı planlıyorum. Ancak hem garanti hem de muayene açısından net bilgi almak istiyorum. Bu konularda deneyimi olanların yorumlarını bekliyorum.
Planladığım işlemler:
- GTI Difizör
- Egzoz uçları değişimi
- Takılacak GTI difüzördeki plastik egzoz uçlarının yerine, mevcut çıkışa Akrapovic uç takmayı düşünüyorum.
- Cat iptali veya performans değişikliği olmayacak, sadece uç değişimi yapılacak.
- Ambiyans aydınlatma eklenmesi
- Geri görüş kamerası montajı
- Bu tarz elektriksel eklemeler (orijinal uyumlu parça olsa bile) garanti açısından sıkıntı yaratır mı?
- Bu tarz elektriksel eklemeler (orijinal uyumlu parça olsa bile) garanti açısından sıkıntı yaratır mı?
- Siyah ayna kapakları
- Orijinal parçayı değiştirerek ya da kaplama ile yapılacak.
- Orijinal parçayı değiştirerek ya da kaplama ile yapılacak.
- Jant değişimi
- 17" veya 18" Borbet Y jant takmayı düşünüyorum.
- Bu değişiklik garanti veya muayenede problem oluşturur mu?
- Daha önce jant ebatının değişmesinden sıkıntı yaşayan arkadaşlar görmüştüm.
- Açık hava filtresi montajı
Ek bilgi:
Aracımda şu anda R Style spoiler var ve bu garantiye herhangi bir sorun teşkil etmedi.
Tecrübelerinizi özellikle garanti kapsamı ve muayene durumu açısından paylaşırsanız çok yardımcı olur.
Ek olarak, işlem önerileriniz varsa onları da yazabilirsiniz.
Teşekkürler.
Son düzenleme: