7.5R Tampon dönüşüm sonrası sorunlar

İsim
arda
Araç
golf 7
7.5 dönüşüm yaptırmıştım, park sensörlerini yapıştırdılar ve tutmadı çıktı daha sonrasında aracın ön kısmını vurdum tampon bu şekilde. Davlumbazlar patlak araları acık, park sensör delikleri bomboş, alt muhafaza çıkık. Yeni tampon almak istemiyorum bunu tamir yapan bir yer veya önerisi olan var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_0390.jpeg
    IMG_0390.jpeg
    378.2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0391.jpeg
    IMG_0391.jpeg
    317.4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0392.jpeg
    IMG_0392.jpeg
    311 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0393.jpeg
    IMG_0393.jpeg
    430.8 KB · Görüntüleme: 38

7.5 dönüşüm yaptırmıştım, park sensörlerini yapıştırdılar ve tutmadı çıktı daha sonrasında aracın ön kısmını vurdum tampon bu şekilde. Davlumbazlar patlak araları acık, park sensör delikleri bomboş, alt muhafaza çıkık. Yeni tampon almak istemiyorum bunu tamir yapan bir yer veya önerisi olan var mı?
hocam tamiri pek tatmin etmeyebilir boyanmazsa masrafı aşşağı yukarı 4-5 bin olur boyanırsa 9-10bin civarı olur sensörsüz 4 sensör çıkmış sensör başı 2500 tlden neredeyse 10 bin sensöre işçilik dahil 12 felan gider eğer orijinal parça kullanırsanız toplamda 15-20 arası çözülür .

Son düzenleme:
Upvote 0
hocam tamiri pek tatmin etmeyebilir boyanmazsa masrafı aşşağı yukarı 4-5 bin olur boyanırsa 9-10bin civarı olur sensörsüz 4 sensör çıkmış sensör başı 2500 tlden neredeyse 10 bin sensöre işçilik dahil 12 felan gider eğer orijinal parça kullanırsanız.
Haklısın hocam, ikinci el orijinal tampon aynı renk alıp ya onu takacağım yada sıfır 7.5R tampon alıp tekrar aynı işlemleri baştan yapacağım. 7.5R dönüşüm tamponların parçaları çok sağlam değil gibi öneriniz var mı nereden alabilirim veya orijinal tamponu alıp sis bıçakları ekleyip 7.5 görüntüsü verilebilir.

Upvote 0
Haklısın hocam, ikinci el orijinal tampon aynı renk alıp ya onu takacağım yada sıfır 7.5R tampon alıp tekrar aynı işlemleri baştan yapacağım. 7.5R dönüşüm tamponların parçaları çok sağlam değil gibi öneriniz var mı nereden alabilirim veya orijinal tamponu alıp sis bıçakları ekleyip 7.5 görüntüsü verilebilir.
imkan varsa görüp almak iyi evet yan sanayi ürünler pek sağlıklı değil orijinal gibi https://www.otocikma.com/ilan/oto-c....5-on-tampon-gti-seti-sifir-5g0807221-3764005 bu gti ama kaliteli duruyor gibi önerim orijinal 7 veya 7,5 almanız yan sanayi tamponlar bazen karton gibi oluyor

Upvote 0
Upvote 0
hocam tamiri pek tatmin etmeyebilir boyanmazsa masrafı aşşağı yukarı 4-5 bin olur boyanırsa 9-10bin civarı olur sensörsüz 4 sensör çıkmış sensör başı 2500 tlden neredeyse 10 bin sensöre işçilik dahil 12 felan gider eğer orijinal parça kullanırsanız toplamda 15-20 arası çözülür .
Senin sensör deliklerini delen arkadaş geniş delmiş, hiç tamiri ile uğraşma bence al bir tane yeni boyat tak gitsin mis gibi kafan rahat. Diğer türlü tamirini yaptıracaksın pürüzsüz düzgün olmayacak zaten sensör delikleri problemli içine sinmeyecek harcadığın para da cabası

Upvote 0
Senin sensör deliklerini delen arkadaş geniş delmiş, hiç tamiri ile uğraşma bence al bir tane yeni boyat tak gitsin mis gibi kafan rahat. Diğer türlü tamirini yaptıracaksın pürüzsüz düzgün olmayacak zaten sensör delikleri problemli içine sinmeyecek harcadığın para da cab
Senin sensör deliklerini delen arkadaş geniş delmiş, hiç tamiri ile uğraşma bence al bir tane yeni boyat tak gitsin mis gibi kafan rahat. Diğer türlü tamirini yaptıracaksın pürüzsüz düzgün olmayacak zaten sensör delikleri problemli içine sinmeyecek harcadığın para da cabası
maalesef öyle gerçekten
Maalesef öyle bakalım en mantıklısı dediğiniz gibi

Upvote 0

Geri