700-650 bin tl arasına ne alınır?

Opelin fiyatları daha uygun gibi bütçenize de uygun bulabilirsiniz. Araştırdım fakat hiç kullanıp tecrübe etmedim. Dilerseniz opel kullanan biri ile konuşup veya Opel forumlarına bakıp da fikir edinebilirsiniz
evet orta paket 2014-2015 astralar ile golf 6 aynı fiyat ve golf 6 ile iletişime geçeceğim 15 inde yurt dışına çıkıyormuş eşi dostu varsa vekalet bırakmasını söylerim fiyatta anlaşırsak ve hocam 1.6 dcti lar sorunsuzmuş dizel olanlar şuan arada kaldım bir yanım golf diyor diğer tarafı golf küçük diyor

Hocam zamanında kısıtlı bütçe sebebiyle golf6 yerine 1.3 cdti astra j cosmo almıştım. Golf değil polo ile emsal rakamlarda idi. Yakıt anlamında iyiydi. Motor ufak araç ağır olunca evet hantaldı. Fakat dolu dolu bir c segment dizel araca binmiş olmuştum. Astra j dizellerine bakmanızı öneririm. Tüplü opeller hala saatli bomba bence.

Hocam zamanında kısıtlı bütçe sebebiyle golf6 yerine 1.3 cdti astra j cosmo almıştım. Golf değil polo ile emsal rakamlarda idi. Yakıt anlamında iyiydi. Motor ufak araç ağır olunca evet hantaldı. Fakat dolu dolu bir c segment dizel araca binmiş olmuştum. Astra j dizellerine bakmanızı öneririm. Tüplü opeller hala saatli bomba bence.
bende 1.6 cdti düşünüyordum ama hepsi business ve edition benim bütçeme göre olanlar bide 1.4 t sport var hocam hangisini önerirsin

evet orta paket 2014-2015 astralar ile golf 6 aynı fiyat ve golf 6 ile iletişime geçeceğim 15 inde yurt dışına çıkıyormuş eşi dostu varsa vekalet bırakmasını söylerim fiyatta anlaşırsak ve hocam 1.6 dcti lar sorunsuzmuş dizel olanlar şuan arada kaldım bir yanım golf diyor diğer tarafı golf küçük diyor
Golf küçük hocam evet, bekarım ve yine yetmiyor bagaj hacmi. Hakkınızda hayırlısı olsun astra hakkında çok bilgim yok ama bilgisi olan elbet vardır. Umarım doğru kararı verip içinize sinen aracı alırsınız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde güle güle kullanmanız dileğiyle 🙏🙏

Golf küçük hocam evet, bekarım ve yine yetmiyor bagaj hacmi. Hakkınızda hayırlısı olsun astra hakkında çok bilgim yok ama bilgisi olan elbet vardır. Umarım doğru kararı verip içinize sinen aracı alırsınız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde güle güle kullanmanız dileğiyle 🙏🙏
teşekkür ederim hocam değerli bilgileriniz için

Golf küçük hocam evet, bekarım ve yine yetmiyor bagaj hacmi. Hakkınızda hayırlısı olsun astra hakkında çok bilgim yok ama bilgisi olan elbet vardır. Umarım doğru kararı verip içinize sinen aracı alırsınız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde güle güle kullanmanız dileğiyle
Bekarsınız ve golf yetmiyor
Eminmiyiz
Ne işler meşgulsünüz acaba golfü ticari mi kullanıyor sunuz

toyota yaris tek geçerim bu fiyat aralığında sorunsuz
hocam yaris bana çok küçük gelir alacağım araç 5 kişilik ailenin tek arabası olacak o yüzden bagaj ve iç hacim çok önemli bu paraya 2014-2015 boş paket üstü bir corolla alınır mı acaba hiç anlamıyorum corolladan

Haftasonları piknik ve balık tutuyorum. Genelde bagajda sandalyeler ve olta takımı oluyor maalesef yer kalmıyor. Market alışverişi yaptığım zaman arka koltuğu kullanıyorum.
Aynen benim düşündüğüm gibi kullanmışsınız hocam arabayı

Geri