Motor içi kurum olabilir ondan da yapıyor olabilir kaç binde araç kaç motor ?Hangi servise verdin hocam? Özel mi yetkili mi?
Motor içi kurum olabilir ondan da yapıyor olabilir kaç binde araç kaç motor ?Hangi servise verdin hocam? Özel mi yetkili mi?
Ne kadar ödeme yaptınServis sorunun çözüldüğünü test edildiğini söyledi, kullandım bir sorun yok gibi ilerleyen zamanlarda yeniden aynı sorunu yaşamazsak sorun sente ayarının bir diş kaçması sebebiyle olmuş gibi görünüyor.
Hayırlı olsunServis sorunun çözüldüğünü test edildiğini söyledi, kullandım bir sorun yok gibi ilerleyen zamanlarda yeniden aynı sorunu yaşamazsak sorun sente ayarının bir diş kaçması sebebiyle olmuş gibi görünüyor.
6 bin TLNe kadar ödeme yaptın
Hocam ben mersindeyim, Ankara'da ostimde illa ki vardır, bilen arkadaşlar yardımcı olsun. Yalnız siz neden sente ayarına baktıracaksınız ? Araç arıza koduna göre bakılması gerekiyor.Bu sente ayarını baktırabileceğim ankarada bildiğiniz bir usta var mı?
Evet sorun aynı gibi duruyor ama yine de PC ye bağlanıp arıza koduyla ucuz olan işlemden pahalıya gitmek en mantıklısı gibi görünüyorArıza kodu yok hocam. EPC yanıyor. Kontağı kapatıp açınca sönüyor. Her zaman değil yüksek hızlarda yapıyor bunu da. Triger değiştirmiştim ben de aracı alır almaz. Ondan yapabilir diye düşünüyorum.