Golf 7 epc sorunu hakkında bilgi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UsameC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Servis sorunun çözüldüğünü test edildiğini söyledi, kullandım bir sorun yok gibi ilerleyen zamanlarda yeniden aynı sorunu yaşamazsak sorun sente ayarının bir diş kaçması sebebiyle olmuş gibi görünüyor.

Servis sorunun çözüldüğünü test edildiğini söyledi, kullandım bir sorun yok gibi ilerleyen zamanlarda yeniden aynı sorunu yaşamazsak sorun sente ayarının bir diş kaçması sebebiyle olmuş gibi görünüyor.
Ne kadar ödeme yaptın

Hayırlı olsun

Bu sente ayarını baktırabileceğim ankarada bildiğiniz bir usta var mı?

Bu sente ayarını baktırabileceğim ankarada bildiğiniz bir usta var mı?
Hocam ben mersindeyim, Ankara'da ostimde illa ki vardır, bilen arkadaşlar yardımcı olsun. Yalnız siz neden sente ayarına baktıracaksınız ? Araç arıza koduna göre bakılması gerekiyor.

Arıza kodu yok hocam. EPC yanıyor. Kontağı kapatıp açınca sönüyor. Her zaman değil yüksek hızlarda yapıyor bunu da. Triger değiştirmiştim ben de aracı alır almaz. Ondan yapabilir diye düşünüyorum.

Arıza kodu yok hocam. EPC yanıyor. Kontağı kapatıp açınca sönüyor. Her zaman değil yüksek hızlarda yapıyor bunu da. Triger değiştirmiştim ben de aracı alır almaz. Ondan yapabilir diye düşünüyorum.
Evet sorun aynı gibi duruyor ama yine de PC ye bağlanıp arıza koduyla ucuz olan işlemden pahalıya gitmek en mantıklısı gibi görünüyor

Geri