U Far ve J Far

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan victory_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Zafer
Araç
Golf7
Merhaba direkt konuya girmek istiyorum U far ve J Far arasındaki fark nelerdir , muayane ve karşıdan gelenin gözünü almadan rahatsiz etmeden kullanabileceğim far sizce hangisi ? Teşekkür ederim .

Merhaba direkt konuya girmek istiyorum U far ve J Far arasındaki fark nelerdir , muayane ve karşıdan gelenin gözünü almadan rahatsiz etmeden kullanabileceğim far sizce hangisi ? Teşekkür ederim .
İkisi de mercekli, düzgün bir şekilde far ayarı yapılırsa yolda göz almaz ve muayenede sıkıntı yaratmaz.

Uygun yollu Replika modellerden alacaksanız fiyatına değil de, alacağınız yerin satış sonrası desteğine odaklanın.

Çeşitli kronik sorunları olabiliyor. Çözümü konusunda sizi ürünle başbaşa bırakmayacak, en azından tamiri için sizi bir adrese yönlendirebilecek bir işletmeden almaya bakınız.

Ufak tefek sorunlarına değineyim:
2-3 sene içinde soyulma başlayabiliyor ,
Uzun perde takılı kalabiliyor,
Gündüz ledlerinde sorun yaşayanlar oldu, parlaklığı çok açmadan kullanarak buna çözüm bulmaya çalışılabilir.

U far golf 7 de j far golf 7,5 da kullanılmıştır bu sebeple orjinal far alıcaksanız birbirinin alternatifi değillerdir (golf 7 ve 7,5 arasında uzunluk farkına bağlı parça uyumsuzluğu var diye biliyorum)

İkisi de mercekli, düzgün bir şekilde far ayarı yapılırsa yolda göz almaz ve muayenede sıkıntı yaratmaz.

Uygun yollu Replika modellerden alacaksanız fiyatına değil de, alacağınız yerin satış sonrası desteğine odaklanın.

Çeşitli kronik sorunları olabiliyor. Çözümü konusunda sizi ürünle başbaşa bırakmayacak, en azından tamiri için sizi bir adrese yönlendirebilecek bir işletmeden almaya bakınız.

Ufak tefek sorunlarına değineyim:
2-3 sene içinde soyulma başlayabiliyor ,
Uzun perde takılı kalabiliyor,
Gündüz ledlerinde sorun yaşayanlar oldu, parlaklığı çok açmadan kullanarak buna çözüm bulmaya çalışılabilir.
Replika da önerebileceğiniz bir marka yada satıcı varmıdır J far için

sizi araç nedir mk7 yada mk7,5 önce onu belirtirseniz ona göre bilgiler gelsin ikiside farklı…

7.5 R dönüşüm olacaksa j led
7 ise araç U led olur
SY marka tercih ediniz.

Geri