Araca çarptılar büyü bozuldu :/

caglar_61

Katılımcı Üye

İsim
Caglar
Merhabalar önceki aracıma olduğu gibi bu aracıma da park halinde bir kadın çarptı. Çok saçma bi kaza oldu yandaki römörkün çeki demirine vurunca romörkün arka kısmı benim araca ön kısmı da diğer taraftaki araca vurdu. O anın mutsuzluğuyla iki kelam ettik (hakaret ya da küfür değil) her ne kadar çarpan sürücü hanımefendi özrünü dile getirmişse de sayıştay denetçisi olduğunu aracın önündeki karttan öğrendiğim eşinin üst perdeden konuşup (tutanak tutulur gereği neyse yapılır uzatmayın.. mahcubiyet duymak zorunda değilim) ortamı germesi üzerine polis çağırıp tutanak tutturduk. Tutanakta bana ve çarpılan diğer araca kusur verilmedi. Hiç uğraşmayıp aracı yetkili serviste yaptırmak istiyorum sonrasında değer kaybı ve hak mahrumiyetine ilişkin hukuki işlemleri yapacağım. Ankara da tavsiye edeceğiniz işçiliği kusursuz yetkili servis hangisidir bu konuda sizlerin tavsiyesini almak istiyorum

Ekli dosyalar

• IMG_3717.jpeg
    IMG_3717.jpeg
    292.1 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_3713.jpeg
    IMG_3713.jpeg
    303 KB · Görüntüleme: 173
  • IMG_3709.jpeg
    IMG_3709.jpeg
    732.3 KB · Görüntüleme: 173

Merhabalar önceki aracıma olduğu gibi bu aracıma da park halinde bir kadın çarptı. Çok saçma bi kaza oldu yandaki römörkün çeki demirine vurunca romörkün arka kısmı benim araca ön kısmı da diğer taraftaki araca vurdu. O anın mutsuzluğuyla iki kelam ettik (hakaret ya da küfür değil) her ne kadar çarpan sürücü hanımefendi özrünü dile getirmişse de sayıştay denetçisi olduğunu aracın önündeki karttan öğrendiğim eşinin üst perdeden konuşup (tutanak tutulur gereği neyse yapılır uzatmayın.. mahcubiyet duymak zorunda değilim) ortamı germesi üzerine polis çağırıp tutanak tutturduk. Tutanakta bana ve çarpılan diğer araca kusur verilmedi. Hiç uğraşmayıp aracı yetkili serviste yaptırmak istiyorum sonrasında değer kaybı ve hak mahrumiyetine ilişkin hukuki işlemleri yapacağım. Ankara da tavsiye edeceğiniz işçiliği kusursuz yetkili servis hangisidir bu konuda sizlerin tavsiyesini almak istiyorum

Çok geçmiş olsun…

Geçmiş olsun.

Hanım ablamız koca römorka nasıl girmiş merak ediyorum doğrusu.

Kadınlara laf edince moderatörler uyarı veriyor. O yüzden bir şey demeyeceğim...

Garip bir kaza ??? + Şanssızlık

Benim yetkili servislere hiç işim düşmüyor

Ama bir gün düşerse ?

Aydoğanlara giderdim.

Neden ?

Vw+ mercedes yetkili servisi olduğu icin.

Belki de mercedes servis yetki belgesini helalinden hak ederek almıslardır. Hatta stuttgarttan mercedes benz yetkillileri gelip görüp sertifika vermiştir?

Çok geçmiş olsun, aracınızın onarım sürecinde araç kiralarsanız bunun ücretini çarpan kişiden alabiliyorsunuz diye biliyorum.

Hocam geçmiş olsun. Kazadır, herkesin başına gelebilir diyip pozitif yaklaştıkça karşıdan böyle insanlıktan nasibini almamış birinin çıkması çok üzücü. Gönlünüzce hallolur inşallah

Geçmiş olsun dilerim.

Geçmişte Aynı üst perde dile sahip ve oldukça iddialı bir abimizin, değer kaybı ve mahrumiyet öderken ve ödemediği için taşınmazlarına rehin koyulduğunda kedi kesilmesi geldi aklıma (:

Vuran aracın sigorta poliçesinin IMM değeri umarım yüksektir şayet değilse , aracın 15 yaşından büyük göründüğünü hesaba kataraktan kasko var olmadığı için değer kaybı ve mahrumiyetin karşı tarafın kesesinden çıkacağını belirtmek isterim.

Günü gününe kiralık araç faturası ve değer kaybı davasında iyi bir savunman size çok yardımcı olacaktır tekrardan geçmiş olsun.

Merhabalar, çok geçmiş olsun. Trafik sigortası araç kaza başına 400K ödeme yapıyor. Bu bağlamda aldığım bilgi hem kapı hasarı hem de değer kaybı ve araç mahrumiyeti (araç mahrumiyeti sanırım araç sahibi ve kullanıcıya açılıyor tam emin değilim.) kişi sigortasından karşılanıyor.

Olan bizim pırıl pırıl araçlarımıza oluyor. Allah beterinden korusun demekten başka çare yok...

geçmiş olsun oldum olalı üst perdeden konuşan insanları sevmemişimdir trameri size çarpan kadının sigorta şirketine geçer diye düşünüyorum servis boyayıp düzeltir bence bizim önceki araçta bu haldeydi boyayıp düzeltti ARM oto bu şekilde halletti

Geçmiş olsun.

Hanım ablamız koca römorka nasıl girmiş merak ediyorum doğrusu.

Kadınlara laf edince moderatörler uyarı veriyor. O yüzden bir şey demeyeceğim...
Neden? Aynı yorum erkek için olursa vermiyor kadın için olursa mı veriyor öyle şey mi olur

Geri