İkinci el almayı düşündüğüm Golf 5 1.4 TSI Comfortline

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayato1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Safa
Araç
Yok
Arkadaşlar merhaba kendime ilk arabamı almayı düşünüyorum ve çocukluğumdan beri golf'lere bir hayranlığım vardı. İkinci el durumunu biliyorsunuz ne tür sahtekârlıklar ve değişik olaylar var bu arabada nelere bakmalıyım neler varsa bakmamalıyım söylermisiniz

Öncelikle sahibinden bulmaya çalış kilometresi düşük kazası az bakımları düzgün yapılmış olsun bulabilirsen 122 beygirlik motorlara bak expertize götür .

Öncelikle sahibinden bulmaya çalış kilometresi düşük kazası az bakımları düzgün yapılmış olsun bulabilirsen 122 beygirlik motorlara bak expertize götür .
sanırım 122 beygir olan motorlar sadece midline da var baktığım kadarıyla

Arkadaşlar merhaba kendime ilk arabamı almayı düşünüyorum ve çocukluğumdan beri golf'lere bir hayranlığım vardı. İkinci el durumunu biliyorsunuz ne tür sahtekârlıklar ve değişik olaylar var bu arabada nelere bakmalıyım neler varsa bakmamalıyım söylermisiniz
Tarcanlara götürebilirsiniz. Satıcı oraya gitmeyi reddederse almayın derim. Giderseniz de gereken tespitleri onlar yapar zaten.

Golf 5'te 102 beygir ve 115 fsi yok muydu , ben mı yanlıs hatırlıyorum acaba

140 VE 170 LİK çift turbo ve süperşarj motorlardan uzak durun en sağlıklı 1.4 tsi 122 hp dir golf 5 te 122 den şaşmayın diğerleri piston kırıyor

Geri