- İsim
- omer
- Araç
- Golf 8.5 1.5eTSI life
kaynakları topladım araştırmaları yaptım attım rapor oluşturduzaten raporu ona yazdırdım![]()
kaynakları topladım araştırmaları yaptım attım rapor oluşturduzaten raporu ona yazdırdım![]()
Bana da atar mısın merak ettim bi bakayımkaynakları topladım araştırmaları yaptım attım rapor oluşturdu
Bana da atar mısın merak ettim bi bakayım
eyw cansın akşam detaylı bi okuyup inceleyeceğim bilgi bilgidir
rica ederim. eksiklerim vardır kesin düzeltirseniz sevinirimeyw cansın akşam detaylı bi okuyup inceleyeceğim bilgi bilgidir
benim gibi kitap okuma hastası birine yapılacak en iyi şey bu![]()
Hic kitap okumak oturdum okudum vallaeyw cansın akşam detaylı bi okuyup inceleyeceğim bilgi bilgidir
benim gibi kitap okuma hastası birine yapılacak en iyi şey bu![]()
Asıl olay kaynakları toplamak zaten. Eline sağlıkkaynakları topladım araştırmaları yaptım attım rapor oluşturdu
teşekkürler.Hic kitap okumak oturdum okudum valla. Arabamız kırmızı çizgimizdir.
Asıl olay kaynakları toplamak zaten. Eline sağlık
Martta başlayacaktı sanırım satışaBu araç bayilere geldi mi acaba çarşamba günü bakıma gideceğim en azından incelerdim ben çok beğendim…
116 PS'likbir motor için endüstri standartlarının çok üzerinde bir dayanıklılık rezervi sunmaktadır. Budurum, motorun termal ve mekanik stres faktörlerinin (safety factor) rakiplerine ve özellikleyerini aldığı 1.0 TSI motorlara göre çok daha yüksek olmasını sağlarrica ederim. eksiklerim vardır kesin düzeltirseniz sevinirim
Çok güzel bir çalışma olmuş. Elinize emeğinize sağlık.