Net ister leylek gibi dururMerhabalar. 8.5 life a taksam yay ister mi aceba
Net ister leylek gibi dururMerhabalar. 8.5 life a taksam yay ister mi aceba
Aleyküm selam, o lastik boyutlarında bu modelden bulamazsınSelamın aleyküm benim şuan ki aracıma bunlardan takmak istiyorum lakin replika olmalı çünkü orijinale verecek para maalesef yok zaten arabada 400 bin lira civarı orijinal bozar, ve araçta 4 bijon somunu var ve şu anki tekeri 175 65 olması lazım bir bilginiz var mıdır buna nasıl bir jant girer acaba.
Hocam 14 inç teneke jant var buna kaç boyutta kaç inç jant girer acaba bir bilgin varmı?Aleyküm selam, o lastik boyutlarında bu modelden bulamazsın
O araca hiç hakim değilim, yanlış bir şey söylemeyim.Hocam 14 inç teneke jant var buna kaç boyutta kaç inç jant girer acaba bir bilgin varmı?
Hevesini kırmayayım ama o arabaya jant almak/takmak mantıklı değil. Kaporta olarak iyi değil demiştin eski bir arabayı o kadar güzel göstermez. Hatta sırıtır daha da kötü durur. Zaten büyük jant da takamazsın o arabayaHocam 14 inç teneke jant var buna kaç boyutta kaç inç jant girer acaba bir bilgin varmı?
hocam 16 inç megane 2 jantı daha güzel oem durur senin araçtaHocam 14 inç teneke jant var buna kaç boyutta kaç inç jant girer acaba bir bilgin varmı?
Kaportası doğrudur 30-40 civarı göçük var yani çok temiz diyemem, jant olarak 16 anca girer diyor diye biliyorum hatta belki davlumbaza bile sürterHevesini kırmayayım ama o arabaya jant almak/takmak mantıklı değil. Kaporta olarak iyi değil demiştin eski bir arabayı o kadar güzel göstermez. Hatta sırıtır daha da kötü durur. Zaten büyük jant da takamazsın o arabaya
Hocam şu an bende teneke jant var teneke jant kapakla aynı renkte gri gümüş olarak boyanmış güzel duruyor aslında ama sonuçta teneke jant, Megane 2 jantları privilage jantlara bakmıştım lakin bulduğum set lastiksiz 20.000 TL civarıydı o yüzden hevesim kırıldı o açıdan, olmazsa komple siyaha boyatacağım galiba jantları, çünkü zaten 400 milyarlık arabanın 20.000 lira 2.el jantına koyduysam ne anladım o işten, bakalım bu Megane 2 bulursam jant olarak affetmeyeceğim.hocam 16 inç megane 2 jantı daha güzel oem durur senin araçta
tabi ince yanak lastikle tak 50-55 yanak olsun 205 taban güzel gösterir.
babamın aracı 2011 kangoo sizin symbolle aynı 14 inç jant kapakları vardı hepsini söktüm opak siyaha boyadım lastikleride bi güzel parlattım araba da gümüş gri çok güzel durdu tavsiye ederim
tenekeleri güzelce zımparala opak siyaha boya üzerine kapak takma öyle kalsın güzel de bir lastikleri parlat tamamdır.Hocam şu an bende teneke jant var teneke jant kapakla aynı renkte gri gümüş olarak boyanmış güzel duruyor aslında ama sonuçta teneke jant, Megane 2 jantları privilage jantlara bakmıştım lakin bulduğum set lastiksiz 20.000 TL civarıydı o yüzden hevesim kırıldı o açıdan, olmazsa komple siyaha boyatacağım galiba jantları, çünkü zaten 400 milyarlık arabanın 20.000 lira 2.el jantına koyduysam ne anladım o işten, bakalım bu düz Megane 2 bulursam jant olarak affetmeyeceğim.
Hocam bir de benim aracımda 4 bijon somunu var Megane 2 lerde privlage paketlerde somun 5 vardı galiba nasıl halledilir ve galiba 4x... Kısmı benimkinden farklı @DifferenceCan hocam kusura bakma konunu rahatsız ediyorum sonrasında dilersen hepsini . olarak düzenleyebilirimtenekeleri güzelce zımparala opak siyaha boya üzerine kapak takma öyle kalsın güzel de bir lastikleri parlat tamamdır.
20 bin gerçekten çok fazla. forumdan hasan abim 23 e sıfır conti lastikli 17 dijon jant aldı
8-12 bin tl arası bulursanız alın yoksa tenekelere iki fısfıs tamamdır. lastiklerere parlatıcı sürün öyle boyayın lastikler boya tutmaz maskelemekle uğraşmayın
4 bijon onlardaHocam bir de benim aracımda 4 bijon somunu var Megane 2 lerde privlage paketlerde somun 5 vardı galiba nasıl halledilir @DifferenceCan hocam kusura bakma konunu rahatsız ediyorum sonrasında dilersen hepsini . olarak düzenleyebilirim.