Araç sabah geç alıyor birdaha gün içerisinde yapmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hanoguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Oğuzhan
Araç
Golf 7
İyi günler arkadaşlar sayfada da bu sorunu gördüm 2013 dizel otomatik golf 7 aracım var sadece sabahları geç çalışıyor
Bu soru yu sayfada birkaç kez gördüm arkadaşlardan bir tanesi sorunu nasıl çözeceğimizi yazmış kontağı aç gaza birkaç kaç bas çek frene sert bas sonuna da yazmış özelden yazın sorunu söyleyim diye
YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Yigido isimli bir kullanıcı bana özelden yazın sorunu söyleyim diye yazmış sorular arasında var ama ulaşamıyorum

Onun dediği gibi kontak açıp ışıklar söndüğünde gaza 3 4 defa basıp çekip frene sert bastığımız da ilk marşta alıyor

İyi günler arkadaşlar sayfada da bu sorunu gördüm 2013 dizel otomatik golf 7 aracım var sadece sabahları geç çalışıyor
Bu soru yu sayfada birkaç kez gördüm arkadaşlardan bir tanesi sorunu nasıl çözeceğimizi yazmış kontağı aç gaza birkaç kaç bas çek frene sert bas sonuna da yazmış özelden yazın sorunu söyleyim diye
YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Hocam araç geç çalıştığında egzozdan beyaz duman atıyor mu ?

Denilenlerin hepsini tektek baktırdım ama sadece Yigido kullanıcısının dediği şekilde yapar isem beklemeden çalışıyor o da üyeliği bırakmış herhalde

Geri